12 лютого 2022, 13:37

Російський опозиціонер Боровий раптом похвалив Жириновського

Відомий російський політик Боровий згадав історію про одіозного голову ЛДПР.

Російський опозиціонер Боровий раптом похвалив Жириновського

Ексдепутат Державної Думи Російської Федерації Костянтин Боровий, який раніше просив політичного притулку у США, вирішив похвалити свого давнього опонента Володимира Жириновського. Відповідний блогерський запис Борового опубліковано на сайті "Ехо Москви".

"Зараз хорошим тоном вважається пнути у медіа Володимира Жириновського. Ми з ним  давні опоненти... ненавиділи один одного...

Але сьогодні я хочу сказати кілька гарних слів про нього", – пише опозиційний російський політик.

За його словами, Жириновський першим ввів у політичну дискусію РФ "абсурд як інструмент дискусії". І хоча він ніколи не був політиком, який приймав рішення, його вміння, коментуючи інших політиків, яких навіть можна назвати злочинцями, доводити до абсурду їхні дії та вчинки, завжди викликали у Борового захоплення.

Експерт розповів історію про вчинок Жириновського, який його "захопив".

У 1996 році, коли Єльцин призначив міністром закордонних справ РФ Євгена Примакова, останній виступив і заявив, що, мовляв, лише у протистоянні із Заходом Росія поверне собі роль наддержави. Боровий йому заперечував, а Примаков сердився.

І тут попросив слова Жириновський, який вимовив, здавалося б, абсурдну фразу.

"Не про багатополярний мир треба говорити, Євгене Максимовичу, а про якнайшвидшу необхідність оголошення війни НАТО. Тільки так ми можемо відновити престиж країни", – сказав скандальний голова ЛДПР.

Після цього Борового позбавили слова, а Примаков заспівав "імперський гімн".

Таким чином експерт спробував показати, що влада РФ за допомогою "абсурду" Жириновського у всі роки саме так закривала рота опозиціонерам. Також вони вміло використовували "божевілля" голови так званих "ліберал-демократів", щоб в очах більш-менш адекватних виборців виглядати на його фоні вигідніше.

"Не всі розуміють Жириновського та цінують його мистецтво. А шкода", – резюмував Боровий.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили про госпіталізацію Володимира Жириновського з коронавірусом.

Стан лідера ЛДПР був визнаний "критичним", журналісти писали, що він підключений до апарату ШВЛ.

Своєю чергою у ЛДПР це спростовували та стверджували, що Жириновський продовжує працювати.

До речі, стало відомо, що Жириновський, який 8 разів вакцинувався від COVID, тривалий час приховував своє зараження коронавірусом.

Автор: Сеть

Останні новини