8 лютого 2022, 18:11

Путін поводиться як класичний "троль", на велику війну він не здатний – Ейдман

Путін демонстрував поведінку інтернетного троля на пресконференції із французьким колегою Макроном.

Путін поводиться як класичний "троль", на велику війну він не здатний – Ейдман

Російський президент Володимир Путін на спільній пресконференції із французьким колегою Еммануелем Макроном зробив кілька зухвалих і скандальних заяв. Він відкрито займався "тролінгом".

Таку думку у своєму блозі у Facebook висловив соціолог РФ, опозиціонер Ігор Ейдман.

Експерт вважає, що колективний Захід має чинити з Путіним так само, як із тролями в Інтернеті – ігнорувати їх провокації. Подібно до типового "троля" Путін, отримуючи реакцію у відповідь, стає тільки впевненішим, нахабнішим і радикальнішим.

“Це ернічний, провокаційний стиль типового "троля", знайомий нам із соціальних мереж. Один із головних принципів гігієни мережевого спілкування  не годувати тролів... Адже тролям потрібна ваша реакція. Вони нею харчуються. Зіткнувшись із глухим мовчанням, троль скисає і розчиняється у Мережі”, – заявив російський блогер.

Ейдман впевнений, що людина, яка веде переговори зі світовими лідерами через 5-метрові столи, боячись підхопити COVID-19, на велику війну ніколи не наважиться. Масштабна концентрація військ біля українських кордонів, на його думку, – це лише шантаж і спецоперація, покликана залякати та домогтися поступок від України та Заходу загалом.

Він вважає, що найкращою тактикою у такому випадку буде ігнорування "троля" в особі Путіна з паралельним постачанням Україні летальної зброї. Так сьогодні поводиться Великобританія.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Зеленський відповів президенту РФ Путіну на скандальну заяву про "красуню".

Ми також писали, що Путін знову погрожує ядерною війною світу у разі вступу України до НАТО.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини