1 лютого 2022, 16:56

“Україна стала іншою, Путіну з нею не впоратися, і він це знає”, – Андрій Ілларіонов

Кремль не піде на повномасштабне вторгнення в Україну, впевнений Андрій Ілларіонов.

“Україна стала іншою, Путіну з нею не впоратися, і він це знає”, – Андрій Ілларіонов

Великої війни із захопленням нових значних територій України російськими військами не буде.

Таку думку висловив російський політолог Андрій Ілларіонов в етері політичного ток-шоу "Гордон". Запис програми оприлюднено на YouTube.

Ілларіонов підкреслив, що за останні 8 років Україна дуже змінилася, Росії не впоратися з її новими Збройними силами та готовністю українців до опору. Це зупинило Кремль від вторгнення.

“Він (президент РФ Володимир Путін – ред.) хоче добитися контролю над Україною. Великою війною контролю над Україною він досягти не зможе ніколи. Можливо, дрібний, нещасний шанс мав у 2014 році, але зараз це неможливо. Україна стала іншою”, – наголосив російський політолог.

Він уточнив, що Кремль вважає за краще тиснути на окремих осіб у керівництві України, щоб досягти бажаного. Застосовують росіяни, зокрема, залякування, шантаж, підкуп.

Проте, попередив Ілларіонов, припиняти війну проти України Кремль не збирається. Це, найімовірніше, будуть локальні операції на Донбасі. І поки Путін при владі, вони не припиняться.

"Але великої війни, великомасштабного наступу зі спробами захопити величезні райони, території України... ось цієї великої війни не буде", – констатував російський експерт.

Раніше повідомлялося, що червоною пігулкою для Путіна стало постачання "Джавелінів" і "Стінгерів" в Україну, впевнена Латиніна.

Ми також писали, що Осипенко назвав три причини, чому Путін не піде на вторгнення в Україну.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Андрей Илларионов

Останні новини