12 січня 2022, 22:15

Невзоров пояснив, чому Росія не піде на вторгнення в Україну: "У США у рукаві є чарівна карта"

Обіцяний американцями пакет "пекельних" санкцій відбив у Кремля бажання вторгатися в Україну, впевнений Олександр Невзоров.

Невзоров пояснив, чому Росія не піде на вторгнення в Україну: "У США у рукаві є чарівна карта"

Захід пообіцяв Кремлю дуже болючі санкції у разі, якщо РФ піде на нове військове вторгнення в Україну. І ці санкції "вбивчі" для режиму Володимира Путіна.

Таку думку в етері радіостанції "Эхо Москвы" 12 січня висловив відомий російський журналіст Олександр Невзоров.

“НАТОвські генерали з величезним подивом спостерігали за киплячим Рябковим (заступник голови МЗС РФ – ред.), який заходився у крику про те, що Росії потрібна гарантія, що ніколи Україна не вступить до НАТО. Річ у тім, що США у рукаві мають чарівну карту, яка виключає для них необхідність війни та яку вони можуть у будь-який момент використати”, – заявив Невзоров.

Він уточнив, що "безпрограшна карта" – це нові серйозні санкції, які обіцяють Москві. Високопосадовці РФ зараз намагаються вдавати, що для країни такі заходи некритичні, але це блеф, впевнений журналіст.

Він зазначив, що йому вдалося свого часу відвідати Ірак, на який Захід наклав подібні "пекельні" санкції.

“Це країна, де реально немає нічого. Тому, як тільки зайшла про це мова, Пєсков відразу загострив вусики та повідомив, що і холодильники, і пральні машини, і телефони – це все не священне для нашого народу, і ми можемо обійтися без цих речей. Отож нехай Пєсков подивиться, як ці санкції працюють. Це було найкраще видно на прикладі того, як протягом кількох днів, без проблем і єдиного пострілу, американські танки пройшли крізь весь Ірак, і самі іракці видали їм пов'язаного Хусейна... Тому ці санкції справді вбивчі та смертельні для будь-якої держави”, – констатував Невзоров.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що нові антиросійські санкції можуть торкнутися Путіна та системи SWIFT.

Ми також писали, що Reuters показало перелік санкцій США за вторгнення в Україну.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини