17 грудня 2021, 20:20

Карасьов про президентські амбіції Зеленського: "Забудьте про другий термін"

Президент Володимир Зеленський не розпускатиме Верховну Раду та не призначатиме дострокові вибори.

Карасьов про президентські амбіції Зеленського: "Забудьте про другий термін"

Нардеп від "ОПЗЖ" Юрій Бойко з трибуни Парламенту заявив, що депутати його фракції готові скласти мандати, щоб позбавити Раду конституційної більшості.

Політолог Вадим Карасьов вважає слова "опозиціонера" піар-акцією "ОПЗЖ": політична сила демонструє своїм виборцем, що нібито не боїться втрати мандатів. Однак для вирішення кризи необхідно шукати конституційний вихід, який збереже баланс у країні та не призведе до неприємних наслідків.

Також Карасьов впевнений, що Володимир Зеленський не підтримає ідею дострокових виборів: "Президент не піде на це, тому що він розуміє: більше у нього не буде монобільшості, а монобільшість дає це всесилля... Давайте про другий термін (президентський термін Зеленського – ред.) не будемо. Забудьте про другий термін, 2021 показав, що його не буде!"

Нагадаємо, у разі проведення виборів президента у найближчі вихідні перемогу у першому турі здобув би Володимир Зеленський. На другому місці експрезидент Петро Порошенко.

А у РФ вже підібрали заміну президенту Зеленському. Московські пропагандисти вважають, що новим главою України може стати ватажок формування "ДНР".

Екскерівник Офісу президента Андрій Богдан назвав чинного главу держави Володимира Зеленського своїм "ворогом" і заявив, що не бачив такого "дна морального падіння" навіть у Віктора Януковича.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Сеть

Останні новини