12 грудня 2021, 07:51

Диверсант ФСБ Стрєлков повідомив про причетність Москви до усунення Захарченка: пив і був погано керований

Російський диверсант Ігор Стрєлков упевнений, що за ліквідацією ексглаваря "ДНР" Олександра Захарченка стоїть Москва.

Диверсант ФСБ Стрєлков повідомив про причетність Москви до усунення Захарченка: пив і був погано керований

Офіцер ФСБ РФ, диверсант Ігор Стрєлков упевнений, що Москва наказала усунути ексглаваря "ДНР" Олександра Захарченка, щоб посадити на його місце більш керованого Дениса Пушиліна.

Про це Стрєлков розповів в інтерв'ю пропагандисту РФ Максиму Калашникову, повідомляє Диалог.UA.

Стрєлков зазначив, що ресторан "Сепар", у якому підірвали Захарченка, був під цілодобовою охороною його людей. Він упевнений, що охорона покійного ватажка “ДНР” брала участь у його ліквідації за наказом Москви, оскільки він був не дуже керований.

“Захарченко мало кому заважав в Україні. Загалом нікому не заважав. А ось декому з московських він заважав, тому що у п'яному вигляді він іноді поводився як людина... Дурниці часто говорив”, - заявив Стрєлков.

Він упевнений, що місце розчистили спеціально для Дениса Пушиліна, який у минулому заманював людей у фінансові піраміди.

“А Пушиліна посадили, тому що він себе як людина ніколи не веде. Він взагалі не людина, він ***, порожнє місце, нуль без палички”, - сказав російський диверсант.

Підозрює він також те, що хтось високопоставлений у "ДНР" міг бути причетний і до усунення російського найманця Арсена Павлова, відомого на прізвисько Моторола.

“Я не виключаю, що у вбивстві Мотора брали (участь - ред.) й українські фахівці... Але те, що у ньому брали участь як мінімум зрадники з боку “ДНР”, у цьому я анітрохи не сумніваюся. Охорону з під'їзду зняти, припинити за добу до вбивства могли лише відповідні начальники, які виставляли цю охорону”, - заявив Стрєлков.

Раніше журналіст розкрив невідомі деталі ліквідації Мотороли українськими спецслужбами "у стилі ізраїльського Моссаду".

Ми також писали, що ЗМІ РФ розкрили правду про ліквідацію Захарченка у "Сепарі": "Убили точно свої".

Автор: Сеть

Останні новини