29 листопада 2021, 11:01

"Рахунок пішов на дні", – Арестович пророкує Бутусову долю Гонгадзе

Сили, що стоять за Бутусовим, готують його ліквідацію з метою створити з нього "сакральну жертву" та спровокувати бунт проти Зеленського, вважає Арестович.

"Рахунок пішов на дні", – Арестович пророкує Бутусову долю Гонгадзе

Спікер української делегації у ТКГ Олексій Арестович на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook розкритикував вчинок журналіста Юрія Бутусова, який напередодні опублікував відео стрілянини з артилерійської зброї у військовій формі. За його словами, своїм вчинком Бутусов підставив Україну, українську армію та журналістів, які, згідно з кодексом професії, не мають права брати до рук зброю.

За словами Арестовича, Бутусов перетворився на "пропагандиста з ознаками розпаду особистості, який багаторазово спійманий не просто на прямій брехні, а й на людській неадекватності". При цьому сили, що стоять за журналістом, можуть готувати ліквідацію Бутусова з метою створити з нього "сакральну жертву" та спровокувати повномасштабну внутрішню кризу в Україні з подальшим вторгненням Росії.

На думку Арестовича, схема копіюватиме вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.

"Але найгірше навіть не це. Ні він, ні численні співчуваючі не бачать абсолютно очевидного: Бутусова заводять як сакральну жертву, вже спланували його як чергового Гонгадзе. Такими темпами йому залишається вже дуже недовго - рахунок пішов на дні, максимум - тижні. Його уб'ють ті, хто його й накачує.

І це за планом буде сигналом до початку масових заворушень зі щирим обуренням громадян. І все це на тлі концентрації російських військ на кордоні", – заявив він.

За словами Арестовича, для Росії дуже важливо створити політичну кризу всередині України перед повномасштабним вторгненням. Арештович вимагає виділити Бутусову державну охорону

"Ясний сценарій?.. Ідеальне поле гри для Росії. Внутрішні протести – політична криза – атакуй на здоров'я. Терміново проситиму надати Юрію Бутусову державну охорону. Його, балбеса, давно пора рятувати. Заодно я спеціально озвучив це як можливий сценарій. Те, що публічно озвучено кимось, потім режисерам цього дійства важче реалізовувати, а громадян важче вводити в оману", - заявив він.

Раніше, 28 листопада, у ГБР заявили, що справа проти українського журналіста Бутусова не має жодного відношення до політики та президента України.

Нагадаємо, на думку Арсена Авакова, справа проти Бутусова – це черговий акт боротьби уряду країни проти інакомислення.

Редакція сайту не відповідає за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Автор: Алексей Арестович

Останні новини