26 листопада 2021, 16:37

Кошкіна назвала політика, який наступним "потрапить під роздачу" Зеленського

Соня Кошкіна прокоментувала заяву Володимира Зеленського про спробу Ріната Ахметова "створити симбіоз" "Партії регіонів" і "Народного фронту".

Кошкіна назвала політика, який наступним "потрапить під роздачу" Зеленського

Наступним політиком, який "потрапить під роздачу" президента Володимира Зеленського, буде засновник партії "Народний фронт", експрем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Таку думку у своєму Telegram-каналі озвучила шеф-редактор видання "Лівий берег" Соня Кошкіна, коментуючи озвучену під час сьогоднішньої пресконференції заяву президента про те, що бізнесмен Рінат Ахметов намагається "скупити" депутатів Верховної Ради, щоб "створити симбіоз" "Партії регіонів" і "Народного фронту".

"Наступним під роздачу потрапить Арсеній Петрович. Просто факт", – написала журналістка.

Під час пресконференції глава держави констатував, що Ахметов, Яценюк і ексміністр внутрішніх справ Арсен Аваков не мають своїх політичних сил у Верховній Раді й обурився спробами перетягнути депутатів з інших партій для створення нових політичних об'єднань у стінах Парламенту.

"Люди "Партію регіонів" гнали, а "Народний фронт" показав себе за п'ять років – не можна утворити симбіоз "Партії регіонів" і "Народного фронту"", – заявив президент.

Нагадаємо, під час цієї пресконференції Зеленський, пославшись на агентурну інформацію, повідомив, що певні сили з України та Росії намагаються втягнути Ахметова в організацію державного перевороту. Президент застеріг бізнесмена від вчинення великої помилки.

Після заяв глави держави євробонди енергетичної компанії "ДТЕК", що належить Ахметову, впали у ціні на 11%.

Автор: Соня Кошкина

Останні новини