24 листопада 2021, 16:00

Гордон впевнений, що ситуація із "вторгненням" Росії в Україну вигідна Москві та Києву

Росія діє за правилами рекету 1990-х, намагаючись щось виторгувати у Заходу в обмін на ненапад на Україну.

Гордон впевнений, що ситуація із "вторгненням" Росії в Україну вигідна Москві та Києву

З кінця жовтня ЗМІ пишуть про те, що Росія знову нагнітає атмосферу біля кордону з Україною, зібравши близько 90 тисяч військовослужбовців. На цю тему вже говорили політики та експерти, а днями свою думку висловив і Дмитро Гордон.

Учора, 23 листопада, у прямому етері програми "Час Голованова" на телеканалі "Україна 24" український журналіст запевняв, що Росія застосовує проти Заходу тактику рекету 1990-х років.

На думку журналістів, ситуація з нагнітанням ситуації щодо вторгнення Росії в Україну вигідна і Москві, і Києву. Гордон впевнений, що насправді все не настільки плачевно, як про це пишуть в українських ЗМІ. Кількість російських військ і військової техніки на кордоні з Україною така ж, як це було у 2016-2017 роках.

Журналіст впевнений, що українська влада використовує новини про російські війська, щоб відвернути увагу від скандалу з "вагнерівцями", підвищення тарифів, можливого відключення електроенергії.

Росія використовує цю ситуацію, щоб залишити при владі президента Зеленського, якого вважає "слабким". До того ж ця ситуація на руку Москві й тим, що вона може почати торгуватися із Заходом. Ситуація схожа на 1990-й, коли рекетири приходили до підприємця, створювали йому багато проблем, а потім за його ж гроші їх і вирішували.

Раніше ми повідомляли, що, на думку Гордона, президент України вирішив піти стопами Путіна, розпочавши боротьбу зі ЗМІ та заплющивши очі на корупцію.

Нагадаємо, Гордон прокоментував вірусне фото з лицарською зброєю. Знімок було зроблено у Литві під час святкування 69-річчя Шустера.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини