17 листопада 2021, 07:52

"Як взагалі таких земля носить?" – Гордон висловився про "українських експертів" на росТВ

Люди, які грають роль "українських експертів" на пропагандистських телеканалах Росії, допомагають Кремлю в інформаційній війні проти України.

"Як взагалі таких земля носить?" – Гордон висловився про "українських експертів" на росТВ

Український журналіст Дмитро Гордон назвав "мавпами, що говорять", нібито "українських експертів", які постійно беруть участь у пропагандистських телешоу у Росії.

Гучну заяву він зробив в ефірі телеканалу "Україна 24", передає Діалог.UA.

"Мавпи, що говорять. Псевдоукраїнські політологи, які не вилазять з російського телебачення. Маю на увазі таких, як Вакаров, Кілінкаров, Корнілов і так далі. Ці люди просто живуть у Росії. Я їх не бачу тут. Вони такі ж "українські політологи", як представники Габону чи Лесото, чи Свазіленду. Це проплачені Росією мавпи, які говорять, які ллють бруд на Україну, при яких ллють бруд на Україну, і вони не чинять опір, з усім погоджуються", - заявив журналіст.

Він уточнив, що ці особи є важливою частиною гібридної війни, яку Кремль здійснює проти України.

"Це... частина інформаційного спецназу російського, який викликає почуття огиди та здивування. Як взагалі таких земля носить?" - обурився Гордон.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що ексміністр України, що втік, Азаров став "експертом" з українського правопису на російському телебаченні.

Ми також писали, що ЗМІ дізналися, скільки пропагандистських ТБ Росії платять "експертам" недружніх країн України, США та Польщі: "За такі гроші можна і побої терпіти".

Редакція сайту не відповідає за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини