10 листопада 2021, 21:54

”Час класти під двері великі купи”, – Невзоров розповів, навіщо Лукашенко "штурмує" Європу

Міграційна криза, яку Лукашенко організував європейцям, — це аналог "великої купи під дверима", вважає Олександр Невзоров.

”Час класти під двері великі купи”, – Невзоров розповів, навіщо Лукашенко "штурмує" Європу

Режим самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка "бомбить" мігрантами Польщу, сподіваючись повернути повагу Євросоюзу.

Таку думку в етері радіостанції "Эхо Москвы" висловив відомий російський журналіст Олександр Невзоров, повідомляє Диалог.UA.

"Коли стає зрозуміло, що любові сусідів домогтися не вдасться, тоді настає час класти їм під двері дуже великі купи. Ось сусіди оцінять розмір цих куп і зрозуміють, якого великого друга вони втратили, тому що тільки великий друг може покласти такі великі купи, (…) і вони про все пошкодують... Лукашенку вдалося під двері Польщі навалити величезну купу з 4 тисяч біженців і він дуже задоволений. Тепер за розміром купи весь світ побачить, що він не тарган, а політичний богатир", – охарактеризував ситуацію російський журналіст

Контекст

8 листопада Польща зазнала безпрецедентного нападу на кордоні з Білоруссю. Тисячі мігрантів у супроводі озброєних білоруських силовиків уже третій день намагаються прорватися до ЄС.

Варшава терміново перекинула на кордон близько 15 тисяч військових, які стримують нелегалів. Тим часом білоруські силовики не дозволяють мігрантам відступати. Ситуація вкрай напружена.

Польща у тому, що відбувається, публічно звинуватила не лише Лукашенка, а і його московського колегу Володимира Путіна.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Лукашенко заговорив про напад на Польщу.

Ми також писали, що Лукашенко згадав Росію у відповідь на стягування Польщею військ до кордону.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини