7 травня 2024, 08:11

Путін став ізгоєм і фанерним маршалом: росіянам соромно, що до глави Кремля вже ніхто не їде

Росія покупає "світових лідерів" для того, щоб вони на параді постояли поруч із Путіним і він не був самотнім.

Путін став ізгоєм і фанерним маршалом: росіянам соромно, що до глави Кремля вже ніхто не їде

Росія покупає "світових лідерів" для того, щоб вони на параді постояли поруч із Путіним і він не був самотнім. Згідно з оприлюдненою ТГ-каналом Aten інформацією, такі дії російського диктатора є справжнісінькою ганьбою Росії та образою пам'яті тих, хто воював і загинув у 1941-1945 роках.

Але ось у цьому випадку, як зазначає ресурс, ідеться саме про купівлю. Приміром, зараз у Росію на парад їдуть кілька президентів: один із Лаосу, другий - глава Гвінеї-Бісау, Тісуліт і Ембало, відповідно.

І якщо Тісуліт очолює Лаос уже четвертий рік поспіль і по теперішній час він не виявляв бажання бувати на параді у Москві 9 травня, то Ембало є очільником Гвінеї-Бісау вже п'ять років і також не виявляв раніше ніколи бажання відвідати столицю РФ та побачити там парад, і узагалі навряд чи він знав про нього. І, більше того, ні Лаосу, ні Гвінеї-Бісау за часів Другої світової взагалі й не було, оскільки Лаос був створений 1949 року, а Гвінея-Бісау - 1973-го.

З огляду на це ресурс зазначив, що вельми очевидно, що Ембало та Тісуліт прибудуть до Москви за гроші та винятково за особистою примхою Путіна. У матеріалі також зазначається, що у глибинного народу у масі своїй, до речі, ксенофобського, Ембало на параді гордості не викличе. Глибинний народ Гвінею-Бісау не те що на карті не зможе знайти, він і зовсім не чув про таку країну.

"Путіну, за великим рахунком, взагалі наплювати на глибинний народ. Очільник Кремля вже взагалі приватизував і перетворив на балаган із побідоносієм, рядженими у військову форму дітьми, а також фанерними "Арматами" та якимись заштатними князьками на трибуні поруч із собою", - підсумував наостанок ресурс.


Автор: Сеть

Останні новини