24 квітня 2024, 12:20

Відбулося чергове досягнення "захисників російськомовного населення": чого насправді досяг Путін

Через агресію Російської Федерації чергове виробництво, а точніше, завод "Турбоатом" змушений перенести свої потужності з Харкова на Захід України.

Відбулося чергове досягнення "захисників російськомовного населення": чого насправді досяг Путін

На цю дію у Telegram відреагував український журналіст і блогер Денис Казанський, зробивши висновок про те, чого насправді добилися "захисники російськомовного населення" України для регіонів нашої країни, де таких людей проживає максимальна кількість.

Отже, за словами Казанського, переїзд заводу є черговим досягненням "захисників російськомовного населення", адже найбільш заселені проросійськи налаштованими людьми регіони України армія Путіна розлючено рівняє із землею.

При цьому Захід України, де завжди жили максимально ненависні росіянам "бандерівці", облаштовують нові виробництва, відповідно там з'являються нові робочі місця. Блогер із цього робить висновок, що все економічне життя поступово перетікає туди.

У цей же час Казанський навів приклад, як із Краматорська на Закарпатті перенесли виробництво заводу "Фурлендер", який виготовляє турбіни для електростанцій вітряного типу. Більше того, за словами блогера, невеликих виробників з Луганської, Харківської, Запорізької, Донецької областей, які переїхали, взагалі не порахувати.

Насамкінець журналіст зробив такий висновок: "Для російськомовних регіонів України немає гіршого ворога, ніж психічно хворі російські патріоти".

Раніше ми вже писали про те, як живуть росіяни у віддалених від Москви містах та що буває з ними під час природних катаклізмів.

Автор: Денис Казанский

Останні новини