22 квітня 2024, 14:18

Пропагандисти скаржаться Скабєєвій, що на окупованій Херсонщині "уроки правди" не працюють

Пропагандистка із захопленої росіянами частини території Херсонської області в ефірі поскаржилася Скабєєвій, що місцеве населення – "ждуни", які не визнають окупацію РФ.

Пропагандисти скаржаться Скабєєвій, що на окупованій Херсонщині "уроки правди" не працюють

Пропагандистка із захопленої росіянами частини території Херсонської області в ефірі поскаржилася Скабєєвій, що місцеве населення – "ждуни", які не визнають окупацію РФ.

Цю ситуацію прокоментував український журналіст і блогер Денис Казанський. Зокрема, у своєму блозі на YouTube він розповів, що на окупованій частині Херсонської області пропагандисти РФ вельми незадоволені тим, що їхні методи впливу на українців, дітей у школах, які вони називають "уроками правди", не працюють, оскільки, повертаючись додому, школярі приходять у свої сім'ї, де батьки - українці, які чекають на Україну та за фактом нівелюють вплив російської пропаганди на дітей.

Ба більше, Казанський навів приклад скарг таких російських "трудяг" однієї з ТОП-пропагандисток Кремля, яка завоювала свого часу статус "зливного бачка", Ольги Скабєєвої. Так, під час пропагандистського форуму за участю Скабєєвої одна з його учасниць публічно заявила таке:

"Я проживаю у Херсонській області. Моя діяльність полягає у тому, що я опікуюсь патріотичним вихованням дітей. Ми прводимо всілякі "уроки правди", розповідаємо про жертв фашизму. Але все це добре відгукується тільки тоді, коли ми працюємо з дітьми, з їхньою свідомістю, а далі всі вони повертаються додому, у сім'ї людей, яких ми зараз називаємо "ждунами", й ось через те, що зараз відбувається, серед людей на 15-кілометровій території велика кількість "ждунів". А наша гуманна держава, на жаль, не видворяє їх".

Вона додала, що з дітьми пропагандисти працюють. І з ними навіть легше, адже діти нібито відгукуються, вони готові вчити справедливу історію, але проблема в їхніх домівках. Таким чином, пропагандистка попросила поради у Скабєєвої, що їм потрібно робити з цим усім?

Скабєєва визнала, що РФ не може протистояти підсвідомості українців

Уважно вислухавши пропагандистку, Скабєєва визнала, що це питання є дуже глибоким і складним, на яке точно немає односкладової відповіді.

Ба більше, ТОП-пропагандистка Кремля зазначила, що якщо говорити про нові регіони (тимчасово окуповані Росією території Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей - ред.), то у цьому, у тому числі, винна і Російська Федерація, яка впродовж тривалого часу не чинила патріотичного виховного впливу на ці території.

Коментар Дениса Казанського: Росія визнає своє безсилля

Коментуючи все це, Денис Казанський підкреслив: найважливіше, що можна в усьому цьому почути, це чергове, вже багаторазове за рахунком зізнання російських пропагандистів у тому, що в Україні вони нікого не звільняють, не рятують, не захищають... І в Україні люди їм не раді, не згодні з окупацією, вони не хочуть у Росію та не чекали на російську армію, але сприймають її як окупантів, відповідно Росії тільки й залишається робити це під загрозою депортації, промивати мізки українським дітям, застосовуючи такі техніки, що мають усі ознаки етноциду, щоб встановити владу на цих захоплених територіях.

Журналіст стверджує, що такі зізнання є дуже важливими, адже це свідчення для міжнародних судів, саме тому такого роду зізнання дуже важливо збирати та зберігати, щоб свого часу використати їх проти Росії.

Автор: Денис Казанский

Останні новини