11 квітня 2024, 12:01

За втечу від "русского мира" відбиратимуть нерухомість: окупаційна "влада" ОРЛО розповіла про ситуацію у регіоні

На територіях тимчасово окупованих районів Луганської та Донецької областей спостерігається справжнісіньке "покращення", але не те, що на словах обіцяла російська пропаганда та Кремль.

За втечу від "русского мира" відбиратимуть нерухомість: окупаційна "влада" ОРЛО розповіла про ситуацію у регіоні

Про те що відбувається зараз, а також відбуватиметься у найближчому часі на захоплених землях Луганщини, розповів гауляйтер Лутугиного Євген Бондар. А український журналіст і блогер Денис Казанський оприлюднив у своєму ТГ-каналі відповідне відео.

Зокрема, як зазначив блогер, гауляйтер Бондар записав спеціальне відеозвернення до жителів тимчасово окупованих територій Луганської області, зокрема місцевого населення Лутугиного.

На відзнятих кадрах можна побачити та почути, як зрадник України публічно заявляє про "покращення", тобто про те, що величезна кількість мешканців міста просто втекла від "русского мира". Мабуть, умови для життя були "настільки хорошими".

Однак на цьому він не зупинився та додав, що окупаційна "влада" тепер почне відбирати нерухомість тих людей, які виїхали з міста.

Ймовірно, це і є все найкраще, що насправді може принести "русский мир" на захоплені території, хоча обіцяв він зовсім не те.

Наостанок блогер додав, що Російська Федерація - це "держава-мразь".

Раніше ми вже писали про те, що росіяни й самі не живуть, й іншим жити нормальним життям не дають, а скрізь, де ступила нога окупанта, - горе та печаль.

Автор: Денис Казанский

Останні новини