9 квітня 2024, 15:30

Могли витратити гроші на ремонт мостів, а не на війну: у РФ обвалився шляхопровід, є жертви

У Мережі оприлюднено відео з обваленням переправи через залізничну колію у Смоленській області РФ у момент, коли нею їхали автомобілі, що закінчилося смертельними наслідками.

Могли витратити гроші на ремонт мостів, а не на війну: у РФ обвалився шляхопровід, є жертви

Повідомляється, що у Смоленській області РФ унаслідок обвалення моста через залізницю загинула одна жінка, яка їхала у цей момент переправою на своєму транспортному засобі. У ТГ-каналі українського журналіста та блогера Дениса Казанського йдеться, що загибла - це нібито дружина одного з окупантів, який наразі воює проти України.

У своєму пості автор пише, що у Смоленській області Російської Федерації від старості обвалився шляхопровід через залізничні колії.

Блогер зазначив, що жінка, яка їхала на автомобілі по мосту, загинула. Крім того, він каже, нібито є інформація про те, що це була дружина російського окупанта, який задіяний у "СВО". Журналіст сподівається, що тепер цей вояка задоволений.

Наостанок Казанський додав таке: "Росіяни могли б витрачати свої кошти на ремонт власних дамб, мостів і шляхопроводів, але зараз вони обрали шлях обстрілювати Україну за ці гроші та гинуть тепер самі від власної тупості та злоби".


Раніше Денис Казанський прокоментував ситуацію в Орську, де паводком знесло безліч будинків і загинули люди.

Автор: Денис Казанский

Останні новини