6 квітня 2024, 16:08

Сазонов розповів про примітивну провокацію Кремля, на яку важливо не піддатися: "Це як давати другу кулю..."

Політолог Кирило Сазонов обурився черговою спробою Путіна схилити Україну до переговорів.

Сазонов розповів про примітивну провокацію Кремля, на яку важливо не піддатися: "Це як давати другу кулю..."

Своїми емоціями з приводу нової спроби керівництва Росії говорити про мир Кирило Сазонов поділився з підписниками у новій публікації у Telegram-каналі. Свій пост політолог почав так: "Я дивлюся, у західних і деяких наших ЗМІ активно просувають тему переговорів із Росією. Мовляв, Москва готова до переговорів, західні союзники підтримують, є невиразна ініціатива Китаю, та Туреччина готова бути посередником. А Київ, пишуть, не хоче".

Потім доброволець ЗСУ пояснив, що насправді ховається за розмовами Кремля закінчити війну шляхом переговорів: "Усе це примітивна провокація, яку грають заради однієї тези. Мовляв, перестаньте допомагати Україні зброєю та грошима, тоді й настане мир. Кремль цю тему юзає постійно, пора б уже виробити імунітет до цієї брехні".

"Сісти просто зараз за стіл переговорів із Путіним? Укласти перемир'я з політичним врегулюванням процесу? Як "Мінськ-1" або "Мінськ-2" буде? Так ми ж усі бачили, чим це закінчується. І вже зараз Кремль не приховує, що не збирався виконувати жодні "Мінські угоди". А зараз щось змінилося в їхній стратегії й тактиці? Може, інші люди ухвалюють рішення? Ні. Іноді давати комусь другий шанс - це як давати другу кулю тому, хто перший раз у вас стріляв, але не влучив", - резюмував Кирило Сазонов.

Автор: Кирилл Сазонов

Останні новини