3 квітня 2024, 15:19

Швець розкрив секретні дані про дії російських спецслужб: "Війна переходить у нову якість"

Військовий аналітик Юрій Швець поділився інформацією про те, як Кремль позбувається тих, хто допомагає Україні.

Швець розкрив секретні дані про дії російських спецслужб: "Війна переходить у нову якість"

Практично одночасно у різних країнах світу російським спецслужбам вдалося розсекретити та ліквідувати чотирьох людей, які надавали допомогу Україні, повідомив Юрій Швець. При цьому ексрозвідник пояснив, що спосіб, яким було вбито цих людей, цілком відповідає методам ФСБ РФ.

Інсайд Юрія Швеця про дії спецслужб РФ можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Військовий аналітик розповів, що у різних країнах світу було вбито людей, яких офіційно нічого не пов'язувало зі спецслужбами, вони ніде не значилися, але надавали допомогу Україні.

Потім Юрій Швець описав один із цих випадків: "Третій був убитий теж у Польщі. Розповідають, що в аеропорту до нього підійшла людина, щось вимовила, звертаючись до нього російською, поплескала його по плечу, та десь за кілька хвилин ця людина зазнала серцевого нападу та зараз відновлює своє здоров'я в одному з госпіталів".

"Очевидно, що йде "полювання" російських спецслужб за тими людьми, які надають підтримку Україні у плані постачання зброї. Поки що взялися за тих, які працюють у Східній Європі. До людей, які працюють з Америкою, з Великою Британією, з Німеччиною та Францією поки що, судячи з усього, Луб'янка не наважується дістатися", - пояснив експерт.

Також Юрій Швець наголосив: "Як заведено у таємному світі, кожна гостра дія викликає протидію. У відповідь на замах на одного з цих людей, які отримали інфаркт, буквально за тиждень у Туреччині був збитий автомобілем той, хто потріпав по плечу одного з "бійців невидимого фронту" в Еміратах. Як бачите, війна переходить у нову якість: вона набуває глобального характеру".

Автор: Юрий Швец

Останні новини