16 березня 2024, 21:44

Сазонов обурився коментарями Washington Post щодо подій на Білгорощчині: "Ви збожеволіли?"

Кирило Сазонов розніс відоме закордонне видання за публікацію про рейд російських добровольців на територію РФ.

Сазонов обурився коментарями Washington Post щодо подій на Білгорощчині: "Ви збожеволіли?"

Журналісти Washington Post озвучили припущення, що рейд російських добровольців у Бєлгородську та Курську область матиме зворотний ефект і згуртує росіян навколо Путіна. Ця інформація обурила Кирила Сазонова та спонукала його написати пост у Telegram-каналі.

Публікація починається з короткого переказу матеріалу з Washington Post: "Обстріли Бєлгорода замість того, щоб підірвати підтримку росіянами Путіна, дають зворотний ефект, пише Washington Post. Маючи на увазі, що українська загроза та всі ці рейди трьох російських визвольних підрозділів змусять російський народ (ридаю вже від сміху) зімкнути ряди навколо ватажка".

Після цього український політолог висловлює свою думку з приводу прочитаного: "Як на мене, дурість звичайна, але люди вірять виданню. Доведеться пояснити. Отже, видихаємо та повертаємося зі світу західної журналістики у реальність і ставимо резонне запитання: ви збожеволіли? Ні, ви серйозно ось це пишете? Росіяни об'єднаються навколо Путіна?"

"Російська покірність, рабська поведінка та груповий мазохізм - ось основа їхніх суспільних відносин. Скріпи! Діди воювали! І все ось це. Не згуртуються вони та не об'єднаються. Будуть терпіти. Шукатимуть хороші сторони у тому, що відбувається. Намагатимуться сподобатися новому суворому пану. Ця звичка вироблена роками, століттями та, взагалі, скільки там вони існують", - пояснив Кирило Сазонов.

Автор: Кирилл Сазонов

Останні новини