26 лютого 2024, 12:33

Невзоров раптово змінив ставлення до Хазанова після інциденту у Калузі: "У нинішніх реаліях подібно до героїзму"

Олександр Невзоров висловив думку, що Геннадій Хазанов не підтримує війну в Україні, але при цьому мовчить.

Невзоров раптово змінив ставлення до Хазанова після інциденту у Калузі: "У нинішніх реаліях подібно до героїзму"

Популярний відеоблогер, журналіст і публіцист Олександр Невзоров прокоментував у своєму ТГ-каналі нещодавній інцидент, що стався у Калузі з російським гумористом і актором Геннадієм Хазановим.

"Путіністи вирішили запитати в артиста Геннадія Хазанова, як він ставиться до війни в Україні. Той від відповіді ухилився, що у нинішніх російських реаліях можна порівняти з героїзмом. "Зов народа" вирішив роздмухати цю історію та притягнути Хазанова до відповіді", - написав він.

Невзоров також зазначив, що зараз у сучасній Росії життя таке, що якщо відома людина просто промовчала, не висловивши взагалі жодної думки про кровопролитну "спецоперацію" (неоголошену війну) в Україні, це вже доволі сміливий учинок, за який можна зазнати цькування.

Також експерт припустив, що гуморист, судячи з усього, погано ставиться до "СВО", але не ризикує критикувати її публічно.

"Хазанов, напевно, ставиться до війни негативно, проте гучних заяв не робить, а так уже не можна", - додав він.

Варто зазначити, що Невзоров раніше критикував Хазанова у своїх відеоблогах. Сталося це після того, як комік подарував російському диктатору Путіну корону. Олександр Глібович назвав тоді вчинок Хазанова "смішним холуяжем" і запропонував надіти цю корону на п'яту точку.

Після того як Хазанов заявив, що цей подарунок був жартом, а не прагненням догодити Путіну, Невзоров все одно не оцінив такого жесту та не взяв свої слова назад.

Утім, як ми бачимо, після інциденту у Калузі популярний відеоблогер похвалив гумориста навіть за мовчання про "спецоперацію".

Нагадаємо, у Росії Z-патріоти розпочали інформаційну атаку проти гумориста Геннадія Хазанова: їм не сподобалося, що артист нічого не відповів у Калузі на запитання про своє ставлення до "спецоперації".


Автор: Александр Невзоров

Останні новини