20 лютого 2024, 15:52

"Діти друзів Путіна не доживають до 40, син Сєчіна вже 4-й за рахунком", – Невзлін

Уже щонайменше четвертий російський олігарх, близький до диктатора Володимира Путіна, ховає свою дитину, запевняє Леонід Невзлін.

"Діти друзів Путіна не доживають до 40, син Сєчіна вже 4-й за рахунком", – Невзлін

Серед дітей осіб із близького кола диктатора РФ Володимира Путіна підозріло висока смертність. Смерть єдиного сина глави "Роснефти" Ігоря Сєчіна вже четверта за рахунком.

Такою інформацією поділився російсько-ізраїльський підприємець, затятий критик путінського режиму Леонід Невзлін у своєму блозі в Х.

"Діти друзів Путіна не доживають до 40 років. Карма, спосіб життя або наслідок розборок між кланами - причини можуть бути найрізноманітніші. Але така доля, що соратники Путіна втрачають своїх дітей. Є вже щонайменше чотири такі історії", - повідомив Невзлін.

Він уточнив, що діти та навіть деякі онуки кремлівських олігархів сьогодні є повноцінними членами мафії, яку диктатор РФ Володимир Путін вибудував на державному рівні. Ймовірно, це пояснює таку високу смертність у їхніх лавах.

Перша гучна смерть трапилася ще 2011 року. Тоді в автомобільній аварії помер син Андрія Костіна - кремлівського банкіра, голови ВТБ. На момент смерті нащадку олігарха було 32 роки. Він помер, врізавшись у дерево.

Через три роки, у 2014-му попрощався з життям Олександр Іванов у віці 37 років. Це нащадок дуже близької до Путіна людини Сергія Іванова, з яким диктатор подружився ще за часів своєї служби у КДБ. Іванов-старший обіймав посади міністра оборони РФ, а при Путіні очолював його адміністрацію президента. Син Іванова потонув у морі, відпочиваючи в Арабських Еміратах.

Третя загадкова смерть сталася 2022 року, напередодні повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Помер 29-річний син бізнесмена з Петербурга Дмитра Голощапова, якого називали "масажистом Путіна". У олігарха, ймовірно, виникли проблеми з Кремлем, оскільки проти нього було заведено кримінальну справу. Його син помер через три дні після обшуків. Обставини приховуються.

Син Сєчіна є четвертим за рахунком. Сечин-старший вважається одним із найближчих соратників диктатора Путіна, він контролює всю нафтову галузь у Росії. Син олігарха Іван помер у віці 35 років через півтора місяця після свого дня народження. За даними ЗМІ, у нього виникли проблеми зі здоров'ям і його не змогли відкачати.

"За іронією долі причиною смерті Івана Сєчіна названо "тромб, що відірвався"... Діагноз, який пишуть, бажаючи приховати справжні причини смерті..." - зазначив Невзлін.

Він нагадав, що саме цей діагноз кремлівська пропаганда приписувала Олексію Навальному.

Раніше у Мережі розкрили деталі засекреченої смерті Сєчіна-молодшого.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Леонид Невзлин

Останні новини