13 лютого 2024, 11:10

Невзоров про удар ЗС РФ по Харкову: "Нехай це відео подивляться ті, хто бомбить або підтримує..."

Олександр Невзоров сумнівається, що кадри з Харкова викличуть у росіян співчуття, але можна їх показати з іншою метою.

Невзоров про удар ЗС РФ по Харкову: "Нехай це відео подивляться ті, хто бомбить або підтримує..."

Відомий блогер, журналіст і публіцист Олександр Невзоров прокоментував у своєму ТГ-каналі нещодавню атаку російських військових злочинців на український Харків, яка забрала кілька життів мирних громадян, зокрема дітей.

Також він виклав у Мережу кадри, де жителі Харкова, які втратили близьких людей, плачуть і звинувачують у трагедії російського президента Путіна.

"Ця жінка втратила сина, невістку та трьох онуків. Усі вони згоріли живцем у своєму будинку внаслідок російської атаки на Харків.

Хотілося б, щоб це відео дивилися зараз не ми, а ті, хто бомблять, стріляють, підтримують або просто мовчать", - написав він.

Невзоров запропонував показати цей відеосюжет усім, хто "на тому боці". При цьому він засумнівався, що горе жінки з Харкова розбудить у російських "орках" хоч щось людське. Але якщо на співчуття громадян РФ розраховувати не доводиться, то нехай ці кадри розбудять у них хоча б страх.

"Страх за власних дітей та онуків, адже відплата неминуча", - підкреслює експерт.

У ніч на 10 лютого армія РФ вдарила по Харкову дронамі-камікадзе "Шахед": окупанти поцілили по АЗС, вона здетонувала, унаслідок чого 15 житлових будинків знищили, загинули 7 осіб, серед них 3 дітей.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на удар по Харкову й інших українських містах, а також пообіцяв постраждалим допомогу, а Росії - відплату.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини