8 лютого 2024, 07:43

Невзоров вказав на найбезглуздіший момент в історії з Карлсоном, який прибув до Москви взяти інтерв'ю у Путіна

"Велика та могутня" РФ дуже сильно зганьбилася своєю реакцією на візит американського журналіста Такера Карлсона до Москви, вважає Олександр Невзоров.

Невзоров вказав на найбезглуздіший момент в історії з Карлсоном, який прибув до Москви взяти інтерв'ю у Путіна

Здавалося б, росіяни ненавидять усе американське, але виявилося, що це не зовсім так. Візит журналіста зі США Такера Карлсона до Москви, який приїхав взяти інтерв'ю у Путіна, розбурхав увесь світ. Але у Росії зовсім не плювалися та дратуватися, бачачи американця, а, навпаки, почали всіляко йому догоджати, виявляючи справжнє раболіпство перед громадянином ворожої країни.

На цей феномен звернув увагу російський опозиціонер, публіцист Олександр Невзоров. ""Суверенна та багатополярна" країна не мала б так відверто повзати на череві перед "піндосом", який спокусився помітити її вождя", - написав аналітик у своєму Telegram-каналі.

Крім того, Невзоров упевнено заявив, що Путін нічого нового сказати не може, тому світ у тисячний раз побачить феноменально брехливого, хвалькуватого та самовдоволеного брехуна.

Своєю чергою, Такер Карлсон, на думку опозиціонера, отримав від "кремлівських дикунів" стільки грошей за бесіду з "балакучою гієною" (Путіним - ред.), що йому та його онукам вистачить на все життя.

Раніше Олександр Невзоров прокоментував інцидент у Москві, який яскраво та драматично показав "путінізм".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


Автор: Александр Невзоров

Останні новини