7 лютого 2024, 10:30

"Ворог намагався ракетами вразити два головні військові об'єкти", – Коваленко про ракетний обстріл України

Російські окупанти ракетною атакою намагалися знищити об'єкти з виробництва дронів, а також пункти базування F-16, завив Коваленко.

"Ворог намагався ракетами вразити два головні військові об'єкти", – Коваленко про ракетний обстріл України

Сьогодні, 7 лютого, близько 7:00 ворог атакував ракетами територію України. Основні удари припали на Київщину та Західну Україну. При цьому у ніч на 7 лютого також була атака дронів-камікадзе.

Військовий експерт Олександр Коваленко на своїй сторінці у соцмережі повідомив про те, що Кремль сильно наляканий новинами про постачання в Україну винищувачів F-16 і кадрами таємних заводів з виробництва безпілотників.

Експерт уже у передчутті ранкової заяви МО РФ, в якій Конашенков обов'язково відзвітує про "знищені місця базування літаків F-16".

У пресслужбі ПС ЗСУ відзвітували про нічну та ранкову атаку ворога. Було збито 26 із 29 крилатих ракет "Х-101/555", три з трьох "Калібрів", 15 із 20 дронів-камікадзе. Не вдалося перехопити три ракети "Іскандер-М", чотири Х-22 та п'ять С-300.

Відомо про приліт у Миколаєві, де вибухова хвиля пошкодила понад 20 приватних будинків. У результаті загинув один пенсіонер.

Є приліт у Дрогобичі по промисловому об'єкту.

А у небі над столицею України було збито до 20 крилатих ракет. Відомі пошкодження у Голосіївському та Дніпровському районах Києва та про 13 постраждалих, проте глава МВС України не виключає загиблих, які можуть перебувати під завалами багатоповерхового будинку.

У Харкові противник завдавав ударів по Слобідському району.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини