31 січня 2024, 14:58

"Так війну не виграти", – російський пропагандист із сумом визнав правду про становище армії РФ в Україні

На російському телебаченні з вуст пропагандистів і військових експертів дедалі частіше звучить неприваблива правда про становище російської армії на фронті в Україні.

 "Так війну не виграти", – російський пропагандист із сумом визнав правду про становище армії РФ в Україні

Російський військовий експерт Владислав Шуригін в ефірі "Первого канала" із сумом визнав, що армія РФ зазнає великих втрат і водночас не може домогтися на фронті жодного результату. За його словами, навіть нещасне село Кринки у Херсонській області росіяни безуспішно штурмують щонайменше чотири місяці, але водночас не тільки не домоглися жодного результату, а ще й втратили величезну кількість солдатів. За словами пропагандиста, йому знову та знову доводиться повторювати в ефірах, що битвами за хатинку лісника війну не виграти.

Про цю несподівано правдиву промову путінського прислужника розповів на своєму YouTube-каналі український журналіст і блогер Денис Казанський.

Як відомо, робота російських пропагандистів полягає у тому, щоб постійно брехати, як усе добре. Але заяви Шуригіна свідчать про те, що навіть завзяті путіністи знають непривабливу правду про російську армію та при цьому все одно продовжують підтримувати війну заради війни.

"Вони ж не виступають проти Шойгу, Герасимова, Путіна. Ви розумієте, який це рівень божевілля? Вони розуміють усю безглуздість і безперспективність цієї бійні для РФ, але отримують гроші та продовжують підтримувати безглузде винищення своїх же співгромадян", - резюмував журналіст.

Раніше путінський пропагандист Артем Шейнін визнав непривабливу правду про РФ: "Усі ці люди потрібні виключно для пропагандистських матеріалів".

Автор: Денис Казанский

Останні новини