24 січня 2024, 13:27

"Ніякого обміну полоненими на найближчий час не планувалося", – Казанський про катастрофу Іл-76

На думку Казанського, росіяни придумали історію з військовополоненими на борту літака, щоб розправитися з тими військовими ЗСУ, які зараз перебувають у полоні РФ.

"Ніякого обміну полоненими на найближчий час не планувалося", – Казанський про катастрофу Іл-76

Обмін військовополоненими між Україною та Росією найближчим часом не планувався, що ставить під сумнів заяву російської влади після катастрофи російського військового транспортного літака "Іл-76" у Білгородській області. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив український журналіст і блогер Денис Казанський із посиланням на власні джерела.

На його думку, росіяни придумали історію з українськими військовополоненими на борту літака, щоб розправитися з тими військовими ЗСУ, які зараз перебувають у полоні, та списати на цю катастрофу.

"За моїми даними, ніякого обміну полоненими на найближчий час не планувалося, та й літаками наших полонених не возять. Історію з полоненими на борту російські людожери просто вигадали, вочевидь, щоб розправитися з тими військовими, які зараз перебувають у полоні, та списати на цю катастрофу", - зазначив журналіст.


Джерело близького до російських силовиків Telegram-каналу "ВЧК-ОГПУ" повідомило, що надійшов наказ згортати роботу цивільних служб на місці катастрофи Іл-76 у Бєлгородській області. Оперативний штаб МНС припиняє свою роботу, на місці залишаються тільки структури Міноборони та силовий блок. Ймовірно, російські силовики на місці спробують організувати сліди катастрофи, які зможуть підтвердити запропоновану ними версію катастрофи літака.

Нагадаємо, у Бєлгородській області РФ впав військово-транспортний літак "Іл-76".

Автор: Денис Казанский

Останні новини