7 грудня 2023, 11:40

"Більшого приниження уявити складно", – Казанський розповів про величезну проблему в окупованому Донецьку

Жителі окупованого Донецька скаржаться на величезні ціни у магазинах, причому проблема настільки велика, що її визнають у своїх сюжетах навіть пропагандисти РФ.

"Більшого приниження уявити складно", – Казанський розповів про величезну проблему в окупованому Донецьку

Жителі захопленого Росією Донецька скаржаться на непомірні ціни у магазинах. Вартість буквально всіх товарів, починаючи від бензину та закінчуючи продуктами харчування, злетіла буквально до небес. Ціни у магазинах Донецька вже вищі, ніж у Москві, хоча зарплати там у кілька разів нижчі.

Про це розповів на своєму YouTube-каналі український журналіст і блогер Денис Казанський.

Жителі Донецька не очікували такого різкого підвищення цін. Проблема настільки велика, що її у своїх сюжетах визнають навіть російські пропагандисти. Навіть вони вже не можуть заперечувати, що з приходом Росії Донецьк буквально провалився у злидні, хоча раніше вважався одним із найбагатших міст України.

Прийшовши у донецький магазин з 500 рублями, звідти можна піти просто ні з чим, розповідає путінська кореспондентка Анна Требушкова. Цієї суми може не вистачити навіть на кілограм курячого філе та десяток яєць.

Унаслідок різкого підвищення цін багато жителів змушені їздити за продуктами до сусідньої Ростовської області, яку називають "Великою землею".

"Я як корінний донеччанин не можу уявити собі більшого приниження Донбасу. Ну а люди, які все це притягли на Донбас, які кликали Росію, напевно, відчувають себе нормально", - підсумував Казанський.

Пропонуємо дізнатися, яку правду про жителів Донбасу почала визнавати російська пропаганда.

Нагадаємо, Денис Казанський розповів про те, що відбувається у Маріуполі: "РФ робить так, щоб люди не витримували".

Автор: Денис Казанский

Останні новини