1 грудня 2023, 15:05

Невзоров про втрати Росії на війні з Україною: "Сміливо додавайте ще третину"

Олександр Невзоров вважає, що реальна цифра втрат ЗС РФ більша, ніж та, яку назвав генсек НАТО Столтенберг.

Невзоров про втрати Росії на війні з Україною: "Сміливо додавайте ще третину"

Публіцист, блогер, політичний експерт Олександр Невзоров прокоментував у своєму ТГ-каналі дані про втрати армії Росії, озвучені напередодні Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом.

За словами експерта, який мав досвід участі у бойових діях, для отримання реальних даних про втрати Росії на українському фронті потрібно до озвучених офіційних цифр у 300-330 тисяч додати ще одну третину, тобто 100-110 тисяч. Таким чином, ми отримаємо 400-440 тисяч російських військових.

"Після скрупульозних підрахунків і узагальнень усіх супутникових даних, НАТО, який спостерігав за війною з найпершої її хвилини, оголосив цифру російських втрат 300.000 осіб.

Своєю чергою, українські джерела говорять про 330.000 (ця цифра, за даними Генштабу ЗСУ, - тільки вбиті - ред.).

Тут слід згадати залізне правило: до будь-яких офіційних цифр сміливо додавайте ще третину", - пише Невзоров.

Крім того, експерт проілюстрував свій пост відеороликом з Авдіївського напрямку, який уже добре завірусився в Інтернеті. Там видно, як полем і лісопосадкою розкидана велика кількість мертвих російських окупантів, їх практично ніхто не прибирає, вони так і лежать, випускаючи трупний сморід.

"Причина, з якої майже півмільйона людей (тільки з одного боку) прийняли болісну смерть, невідома", - констатує Невзоров.

Нагадаємо, Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг повідомив дані про втрати Збройних сил Російської Федерації на війні в Україні: понад 300 тисяч осіб.

Також ми писали, що у Росії зізналися, скільки їхніх військових регулярно гине під Авдіївкою Донецької області.

Як повідомляла раніше британська розвідка, у листопаді 2023 року армія РФ побила рекорд із втрат на фронті за 21 місяць повномасштабної війни в Україні.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини