31 жовтня 2023, 12:54

"Схоже, він дійсно перележав у холодильнику", – Невзоров про реакцію Путіна на заворушення у Махачкалі

Невзоров обіграв відому конспірологічну теорію про те, що Путін мертвий і лежить у морозильній камері.

"Схоже, він дійсно перележав у холодильнику", – Невзоров про реакцію Путіна на заворушення у Махачкалі

Блогер і журналіст Олександр Невзоров прокоментував у своєму ТГ-каналі вельми дивну реакцію російського диктатора Володимира Путіна на заворушення в аеропорту Махачкали, що супроводжувалися пошуком євреїв і побиттям людей, зокрема й неєврейського походження.

Обігруючи теорію про смерть і перебування президента РФ у холодильнику, Невзоров пожартував, що, найімовірніше, Путін дійсно там лежав, і це позначилося на його мозку. Інакше як пояснити ту ахінею, що російський "вождь" зараз несе перед відеокамерами...

"Порадував конферанс Путіна.

Схоже, диктатор дійсно перележав у холодильнику. Перед виступом його мозок явно не встиг відтанути", - написав Невзоров.

Експерт порадив прислужникам російського диктатора виймати їхнього шефа з морозилки завчасно, а не якраз перед виступами.

Також Невзоров звернув увагу на цікаву тенденцію, що відбувається з Путіним: чим небезпечніша та складніша ситуація, тим нижчий рівень його адекватності.

"Якщо перекласти балаканину Путіна з кремлівської на російську, то буде зрозуміло, що впоратися з єврейськими погромами чи іншими внутрішніми катаклізмами режим не зможе, бо у тіла росіян вселяються злі духи НАТО та Бандери. У цьому випадку безсилі і регіональні, і федеральні влади. Тіла громадян повністю переходять під "зовнішнє керування" та стають некерованими", - резюмував Олександр Глібович.

Нагадаємо, Кремль намагається зняти з себе відповідальність за події у Махачкалі, переклавши провину на Україну.

Своєю чергою, представник Білого дому Джон Кірбі, коментуючи реакцію Володимира Путіна на заворушення в аеропорту Махачкали 29 жовтня, зазначив, що російський президент перекладає з хворої голови на здорову проблему антисемітизму у РФ.

До речі, професор Соловей, відомий своїми конспірологічними заявами, заявив, що Путін зараз нібито перебуває у холодильній камері.

Автор: Александр Невзоров

Останні новини