27 жовтня 2023, 14:47

"Процес пішов", – Соловей сказав, що станеться після смерті Путіна

Російський політолог Валерій Соловей запевняє, що ввечері 26 жовтня диктатор Володимир Путін помер.

"Процес пішов", – Соловей сказав, що станеться після смерті Путіна

Путінському режиму диктатора РФ Володимира Путіна 26 вересня прийшов кінець через смерть диктатора, запевняє політолог Валерій Соловей.

Він у своєму блозі в YouTube підтвердив інформацію про смерть глави РФ.

"Так, ближче до 9 години вечора четверга, 26 жовтня, президент Росії Володимир Путін помер у своїй валдайській резиденції", - розповів політолог.

Він озвучив прогноз того, що чекає на Росію у найближчому майбутньому у зв'язку з цією подією.

"Смерть Путіна постараються приховувати, вже приховують. В авторитарних режимах це можливо... Останні два-три місяці його вельми вдало заміщав двійник, "двійка" - на жаргоні Федеральної служби охорони. Двійку зможуть використовувати недовгий час, щоб прикривати перехід до постпутінського майбутнього... Йдеться про максимум 2-3 місяці", - розповів Соловей.

Він попередив, що поки що не варто очікувати ні ослаблення диктаторського режиму у РФ, ні затишшя на фронтах.

"Жодних вольностей і свобод, тим паче миттєво, не буде. Не буде і деескалації на фронтах, зниження військової напруженості. Дай боже, щоб не було посилення, тому що влада дуже боїться суспільної реакції... Ухвалено рішення ще у жовтні, коли Путін уже не міг керувати Росією, про військову ескалацію, щоб вийти на переговори з Україною з сильної угодовської позиції", - підкреслив Соловей.

Він запевнив, що путінський режим без Путіна не зможе втриматися надовго в Росії.

"Процес пішов. Смерть Путіна вирвала стрижень із режиму, який він створив, цей режим почне обсипатися. Спочатку неспішно, а потім помітніше та лавиноподібно... Зараз перед нами починає відкриватися те саме вікно можливостей. Настав час вибрати правильний бік історії", - заявив Соловей.

Зазначимо, що жодного підтвердження чуткам про смерть Путіна наразі немає. Першоджерелом сенсаційної інформації став анонімний Telegram-канал "Генерал СВР", який пов'язують із російськими спецслужбами. За його версією, диктатор РФ нібито пішов із життя внаслідок онкологічної хвороби.

Раніше історик назвав подію, яка точно підтвердить смерть Путіна.

Ми також писали, що Кадиров і Татарстан почали постпутінську гру - розпад Росії може розпочатися у будь-який момент.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Валерий Соловей

Останні новини