15 вересня 2023, 10:43

Ізраїль зірвав важливі для Путіна домовленості, після цього диктатора прорвало – Латиніна

Посилення антисемітської риторики Володимира Путіна викликане образою на Ізраїль, вважає Юлія Латиніна.

Ізраїль зірвав важливі для Путіна домовленості, після цього диктатора прорвало – Латиніна

Останнім часом диктатор РФ Володимир Путін зробив низку кричущих антисемітських заяв. Це його реакція на зрив Ізраїлем важливих для нього домовленостей.

Таку теорію висловила в ефірі свого YouTube-каналу російська опозиційна журналістка Юлія Латиніна 14 вересня.

Спочатку Путін публічно заявив, що "західні куратори поставили на чолі України етнічного єврея Зеленського, щоб прикривати героїзацію на*їзму". Після цього він, коментуючи втечу до Ізраїлю олігарха Анатолія Чубайса, назвав його "Мойшею Ізраїлевичем".

За словами Латиніної, загострення антисемітизму Путіна викликане, по-перше, його ментальними проблемами, а по-друге, образою на Ізраїль. На її думку, ізраїльтяни зірвали дуже важливу для диктатора угоду з постачання в Іран винищувачів "Су-35".

"Я розумію, що дах у нього їде. Але те, що він ніс про Мойшу, Ізраїль тощо... У мене є гіпотеза... Вона полягає у тому, що Путін домовився з Іраном про якісь угоди, очевидно, про постачання літаків, а Ізраїль не просто зірвав ці угоди, а сказали: "Нічого у тебе не вийде, ми там усе роздовбаємо". До того ж це сказано було прямим текстом на пресконференції начальником МОССАД, який надзвичайно рідко дає пресконференції та людина непублічна. Ось після цього Путіна щодо Мойші Ізраїлевича і прорвало", - пояснила російська журналістка.

Ще у липні 2023 року з'явилася інформація про те, що Росія не виконує контракт із постачання "Су-35" до Ірану. Гроші росіяни отримали, а ось із відправленням винищувачів виникли проблеми, що викликало невдоволення Тегерану.

Раніше в Ізраїлі провели опитування щодо надання систем ППО Україні.

Ми також писали, що спецслужби Ізраїлю висунули РФ вимогу, пов'язану з Україною.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Юлия Латынина

Останні новини