5 вересня 2023, 14:34

"Я була капітально неправа", – Латиніна вибачилася за скандал з українським журналістом

Латиніна визнала свою помилку та фактично вибачилася перед українським журналістом Ткачем.

"Я була капітально неправа", – Латиніна вибачилася за скандал з українським журналістом

Російська журналістка Юлія Латиніна фактично вибачилася перед кореспондентом "Української правди" Михайлом Ткачем після гучного скандалу, в який вона потрапила, намагаючись захистити російського олігарха Фрідмана та блогера Варламова від незручних запитань українського журналіста у Лондоні.

Через дві доби після скандалу Латиніна розібралася у ситуації та на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter заявила, що "була капітально не права".

Вона з'ясувала, що Ткач є відомим українським журналістом-розслідувачем, який розкривав корупцію у вищих органах української влади, включно з Порошенком, Медведчуком, Тимошенко, махінації у Національному банку, а також Міністерстві оборони України.

"Я була капітально неправа. Чувак, який діставав Варламова та Фрідмана, це найвідоміший український журналіст-розслідувач Михайло Ткач", - пише вона, відзначаючи унікальний стиль роботи кореспондента, який здатний знайти та вистежити чиновників і олігархів під час їхніх закордонних відряджень.

Раніше російська журналістка потрапила у скандал, вирішивши підтримати олігарха Фрідмана у сюжеті українського журналіста Ткача.

Раніше Латиніна припустила, що причина дивної поведінки Путіна у наявності двійника у глави Кремля.

Автор: Юлия Латынина

Останні новини