18 серпня 2023, 11:45

"Працює? Безсумнівно", – офіцер Ізраїлю назвав головну мету ударів БПЛА по Москві

Нальоти безпілотників на Москву мають невійськову мету, запевняє офіцер Армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін.

"Працює? Безсумнівно", – офіцер Ізраїлю назвав головну мету ударів БПЛА по Москві

У ніч на 18 серпня безпілотник знову завдав удару по бізнес-центру Москви. Кремлівська пропаганда, намагаючись виправдатися за прорахунок військових, акцентує увагу на тому, що пошкодження мінімальні. Однак ніхто й не планував завдавати серйозної шкоди столиці РФ.

Про це у своєму блозі у Telegram пише військовий оглядач, офіцер Армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін.

Він закликав не вестися на вкидання російських пропагандистських фото про те, що "мало вдарили", "тільки подряпали фасад" та інше.

"Удари по Москві не робляться з метою вбити 100500 осіб. Це не потрібно та безглуздо! А з метою заблокувати повітряний простір і повітряні логістичні артерії; паралізувати роботу аеропортів і перевезень. Чи працює це? Так, безсумнівно", - написав експерт.

Він звернув увагу на те, що після перших ударів БПЛА по "Москва-Сіті" на початку місяця турецька авіакомпанія Turkmenistan Airlines припинила польоти через столицю РФ, перенаправивши рейси через Казань. Кожна атака супроводжується закриттям московських аеропортів на години, що приносить їм колосальні збитки.

Нинішньої ночі, поки БПЛА летів на "Експоцентр", уперше військові перекрили одразу чотири московські аеропорти: Внуково, Домодєдово, Шереметьєво та Жуковський. Один із літаків, який мав здійснити посадку у Москві, полетів до Мінська.

"Я розумію, що є пекуче бажання спалити Москву до х*** еб**** за Маріуполь і не тільки... Але не потрібно відпрацьовувати російські повістки: "все безглуздо", "вони нас вбивають, а ми їм тільки дряпаємо вікна"", - закликав українців Левін.

Раніше у Мережу злили наслідки прильоту БПЛА у "Експоцентр" біля "Москва-Сіті".

Ми також писали, що москвичі налякані ударом безпілотника у "Експоцентр".

Автор: Игаль Левин

Останні новини