17 травня 2023, 12:05

"Усім вам скоро хана", – Ярош розповів, що незабаром чекає на Росію та її солдатів

Російська влада та її генерали воюють не тільки з ЗСУ, а й із ПВК "Вагнер", що свідчить про швидкий кінець для РФ, заявив Ярош.

"Усім вам скоро хана", – Ярош розповів, що незабаром чекає на Росію та її солдатів

Дедалі запекліші конфлікти всередині російської еліти та військових угруповань свідчать про те, що військова поразка Росії наближається. Коментуючи скандал між ПВК "Вагнер" і російським генералом із Думи Віктором Соболєвим, командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош заявив, що скоро усій російській верхівці "прийде хана".

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook він зазначив, що Росія демонструє черговий комічний епізод власної історії, під час якого російські кримінальники з ПВК "Вагнер" вступають у конфлікт із владою країни, обіцяючи зґвалтувати генерала армії РФ і депутата Думи. Влаштований Росією цирк говорить про те, що фінал для російської влади буде сумним.

"Ці кремлівські "вагнера" мало того, що маргінали, кримінальники та смертники, так вони ще й збоченці... Обіцяють зґвалтувати генерала армії ерефії та депутата держдуми... Ось такі повороти історії росії... Зрештою, обіцяєте - зробіть це на вашій смердючій червоній площі з прямою трансляцією... Ви ж усі нелюди, вам можна, бо лишилося вам, путінським пі****м ("вагнерам", генералам, усій ***івській армії), уже небагато. ..

Усім вам скоро хана! - заявив Ярош.


Нагадаємо, "вагнерівці" погрожують російським депутатам приїхати до Москви у разі, якщо війна з Україною буде програна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Ярош

Останні новини