5 травня 2023, 11:50

У Невзорова з'явилася версія, куди хотів утекти делегат РФ Ставицький, який схопив прапор України

На думку Невзорова, російський дипломат Ставицький шукав жіночий WC, але зганьбився.

У Невзорова з'явилася версія, куди хотів утекти делегат РФ Ставицький, який схопив прапор України

Секретар делегації Російської Федерації у ПАЧЕС Валерій Ставицький, який зробив невдалу спробу вкрасти прапор України, хотів сховатися у дамській кімнаті, але зазнав фіаско. Таку оригінальну версію висунув відомий журналіст і блогер Олександр Невзоров у своєму ТГ-каналі.

Експерт опублікував відео з іншого ракурсу, на якому чітко видно, що призвідником конфлікту та його головним винуватцем виступив саме представник Росії.

"Усі російські ЗМІ зараз почнуть скорботно завивати про напад в Анкарі на російського дипломата. Маша Захарова виконає трагічну "Калинку", а Лавров подавиться кадиком.

Ну ось тут чудово видно, що саме російський дипломат у ПАЧЕС нахамив, напаскудив і наскобарничав. Він підкрався, зірвав, вкрав український прапор..." - підкреслив Невзоров.

Також експерт припустив, що росіянин Ставицький, наче кошеня, яке нашкодило, намагався сховатися у жіночому туалеті. Однак усі його спроби не увінчалися успіхом. Мало того, він ще й отримав непоганий ляпас від представника України, який не дав йому потягти синьо-жовтий прапор.

"Дядечка спіймали. За свинство та хамство йому злегка врізали, прапор відібрали й у дамський сортир не пустили", - резюмував Олександр Невзоров.

До речі, він мав рацію: після інциденту Кремль і російські ЗМІ одразу ж почали відверто брехати, що на представника РФ було скоєно "напад", промовчавши той факт, що Ставицький першим став провокувати та красти прапор України.

Нагадаємо, народний депутат України Олександр Маріковський "відвоював" синьо-жовтий прапор, який російський делегат Ставицький вирвав у нього з рук на саміті у Туреччині.

Пізніше пропагандистка Скабєєва заявила, що секретарю делегації РФ у ПАЧЕС Валерію Ставицькому після ляпасів від українського нардепа викликали медиків.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини