21 квітня 2023, 09:30

Казанський різко відповів Ходаковському на "чесну реакцію" щодо Бєлгорода

Журналіст Казанський остудив запал "польового командира" "ДНР", який захопився визнанням Міноборони РФ у випадковому бомбардуванні Бєлгорода.

Казанський різко відповів Ходаковському на "чесну реакцію" щодо Бєлгорода

У ніч на 21 квітня у центрі Бєлгорода прогримів вибух, а на місці НП утворилася воронка радіусом 20 метрів. Як виявилося, армія РФ "упустила" ФАБ-1500. Такою бомбою знищили Драмтеатр у Маріуполі разом із людьми, який окупанти тепер знесли, замітаючи сліди страшного злочину.

Зрадник і бойовик "ДНР" Олександр Ходаковський написав, що пишається "Міністерством убивств РФ", бо воно взяло на себе відповідальність за скидання бомби на Бєлгород.

На слова "польового командира" відреагував журналіст Денис Казанський у Тelegram.

"А зізнатися у бомбардуванні Маріупольського Драмтеатру не хочете вже нарешті? Чи на Маріуполь, де такими ж бомбами ПКС РФ убили тисячі цивільних, ваша чесна реакція не поширюється?" - дорікнув він Z-патріоту.

Блогер зазначає, що у Бєлгороді ж ніхто не загинув, тому й так легко визнали "позаштатне сходження авіаційного боєприпасу". А якби влучило у багатоповерхівку, як у Дніпрі, то зараз би замовні Z-блогери строчили пости з розповідями про те, як Бєлгород розбомбив український літак, і вимагали геноциду українців.

"Ви лицемірні, брехливі мерзоти, Ходаковський, дітовбивці та військові злочинці. Ніякої честі у вас немає", - підсумував Казанський.

Нагадаємо, Міноборони РФ взяло на себе відповідальність за авіаудар по Бєлгороду, де знесло пів вулиці.

Перед вибухом у Бєлгороді моніторингові канали повідомляли про активність тактичної авіації РФ біля кордону з Харківською областю та загрозу застосування керованих авіаційних бомб.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Денис Казанский

Останні новини