24 лютого 2023, 12:46

Спецназ ГРУ РФ перекинуто під Вугледар, його скоро пустять у справу – Федоров

Російська армія, ймовірно, піде на новий штурм українського Вугледару.

Спецназ ГРУ РФ перекинуто під Вугледар, його скоро пустять у справу – Федоров

РФ перекидає додаткові війська під Вугледар, де захлинулися її попередні штурми. Варто очікувати активізації боїв на цьому напрямку.

З таким прогнозом виступив в ефірі YouTube-каналу "Фабрика новостей" російський військовий аналітик Юрій Федоров.

Він вважає, що новий штурм Вугледару відбудеться вже найближчим часом. На це вказує поява на цій ділянці фронту спецназу Головного розвідуправління РФ (ГРУ).

"Якщо ми подивимося на карти, (...) де показують концентрацію російських з'єднань і частин, то під Вугледаром з'явилася додаткова бригада спецназу (14-та бригада спецпризначення ГРУ - ред.) до тих двох, що були... З'явилася кілька днів тому, отже, передбачається, що вона буде кинута у справу, буде штурмувати Вугледар, інакше навіщо її туди відправили", - повідомив Федоров.

Зазначимо, що російські війська почали активно штурмувати Вугледар у лютому. Експерти вважають, що саме на цій ділянці командування РФ планувало основний прорив у рамках свого великого наступу. Однак усі ці штурми захлинулися, ЗСУ розгромили наступальні сили ворога.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що під Вугледаром армія Путіна відкинута на позиції річної давності: Z-військкор визнала розгром.

Ми також писали, що ЗСУ, розгромивши росіян під Вугледаром, звели нанівець весь "великий наступ" Путіна, запевнив Ігаль Левін.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини