8 лютого 2023, 12:11

Губарєв погрожує росіянам після смерті Мангушева: у Z-середовищі почалися розбірки

Після ліквідації росіянами Мангушева (позивний "Берег") Губарєв обіцяє вендету.

Губарєв погрожує росіянам після смерті Мангушева: у Z-середовищі почалися розбірки

Інформація про смерть російського фашиста Ігоря Мангушева (позивний "Берег"), що надійшла сьогодні зранку, спричинила нові розбірки серед росіян, які влаштували між собою гучний скандал. Із заявою виступив російський сепаратист із Донбасу Павло Губарєв, який воює в одному з підрозділів російської армії проти України.

Губарєва настільки вразила смерть Мангушева від рук російських військових, що він зажадав кровної помсти для її винуватців. Ба більше, Губарєв заявляє, що знає прізвища людей, які ухвалювали рішення про ліквідацію Мангушева й інших російських найманців Донбасу.

"І всі ми добре знаємо, хто за цим стоїть. Час платити за рахунками невблаганно наближається", - заявив він, погрожуючи відплатою.

Коментуючи заяву Губарєва, український журналіст і блогер Денис Казанський зазначив, що розбірки росіян один з одним показують реальну картину "русского мира", який з 2014 року намагається захопити Україну, поширюючи свої порядки і на неї.

"Ну і як, багато ви вже розслідували та покарали за 8 років, ідіотина? Давно відомий факт полягає у тому, що будь-який професійний росіянин може скільки завгодно закликати до звірств і вбивств в іншій країні, може скільки завгодно вимагати вбивств українців, казахів і латишів, але вся ця лютість у мить зникає, коли бачиш власного пана або жандарма, тому ви проковтнули розправи над вашими соратниками у 2014-2015 рр. і нічого не зробили. І зараз теж проковтнете і не зробите нічого", - зазначив Казанський.

Нагадаємо, відомий російський окупант "Берег" (Ігор Мангушев) отримав кулю в голову на Донбасі, але зовсім не на полі бою.

Після цього його дружина записала звернення з приводу його смерті, поскаржившись, що лікарі не хочуть робити операцію.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Денис Казанский

Останні новини