4 лютого 2023, 11:13

Кремль готує масштабну зачистку Z-патріотів: експерт вказав на важливий сигнал

У Держдумі почали звинувачувати шанувальників "партії війни" у розпалюванні революційних настроїв у РФ.

Кремль готує масштабну зачистку Z-патріотів: експерт вказав на важливий сигнал

З'явилися ознаки підготовки Кремля до масштабної зачистки так званих Z-патріотів, які яро підтримують агресію проти України. Війну програно, і тепер вони почали становити небезпеку для путінського режиму.

Про ймовірну майбутню зачистку "партії війни" розповів у Telegram відомий російський політолог, колишній спічрайтер диктатора РФ Аббас Галлямов.

Він звернув увагу на важливу публічну заяву депутата Держдуми РФ Олега Матвейчева, який звинуватив Z-патріотів у розпалюванні масових заворушень у Росії та навіть планів повалити режим.

"2023 рік буде дуже небезпечний... Зараз єдина небезпека для нашої держави - турбопатріотичний "майдан" із легкою лівизною та розмовами заодно і про корупцію... Привід може бути будь-який. Скажімо, вкотре трапиться щось на кшталт Ізюму або Балаклії (втеча російської армії з окупованих територій України - ред.) і чергова істерика, що все, виходимо на вулиці, прибираємо якогось "злодія Шойгу", та починається ця історія", - заявив російський законодавець.

Очевидно, путінський режим почав побоюватися своїх же Z-патріотів, оскільки вони не пробачать диктатору військової поразки.

Галлямов звернув увагу на те, що Матвєйчев - це "кишеньковий" депутат Сергія Кирієнка, який входить до ближнього кола Путіна. Його слова - це сигнал усім любителям війни, що потрібно терміново закрити рота з приводу військової немочі РФ. Наступним етапом буде масштабна зачистка.

"Його вустами Кремль відкрито звинуватив "турбопатріотів" у тому, що їхня діяльність загрожує країні майданом. Взагалі, звинувачення у майданних настроях у Росії зазвичай передують репресіям. Схоже, що настав час "патріотів". Останнє китайське попередження їм послано", - написав російський політолог.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Стрєлков відповів Z-патріотам РФ, чому ракетний терор України провалився.

Ми також писали, що у Z-канали прорвалася правда про "бійню" на Донбасі.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини