30 січня 2023, 09:35

Чи зможе Росія захопити Бахмут – джерело описало ситуацію

У ПВК "Вагнер" і армії РФ під Бахмутом непорівнянні втрати, але вони "лізуть до траси на Костянтинівку".

Чи зможе Росія захопити Бахмут – джерело описало ситуацію

Бахмутський напрямок залишається важким, росіяни не припиняють спроб проломити оборону ЗСУ. Вони діють все тими ж терористичними методами - запеклими обстрілами стирають місто з лиця землі. Напередодні артилерія ЗСУ накрила скупчення росіян під Бахмутом під час спроби штурму, й атака ворога захлинулася.

Тим часом джерело розповіло, чи зможуть РОВ захопити Бахмут.

Як пише Тelegram-канал "Вертикаль", усе залежить від багатьох факторів.

"Зараз багато їхніх спроб взяти місто у лоб провалилися. Плюс Бахмут посилений багатьма відновленими бригадами з нашого боку. Рашисти намагаються заходити з флангів", - зазначає джерело.

На півночі через Благодатне окупанти хочуть вийти до траси на Слов'янськ і перерізати постачання, хоча траса і так прострілюється. На Півдні лізуть до траси на Костянтинівку та взяли її під вогневий контроль, підтискаючи околиці Бахмуту.

Але зараз ситуація складається так, що "ЗСУ тримають оборону та точково проводять штурмові операції, які дають змогу відкидати "вагнерівців" і регулярну армію РФ, що веде там бої. Втрати непорівнянні".

Джерело робить висновок, що "найближчого тижня Бахмут протримається та не буде відрізаний". Однак більш довгостроковий прогноз зробити неможливо, оскільки ситуація змінюється від тижня до тижня.

Раніше боєць Ращук зі "Свободи" попередив про небувалі плани росіян щодо Бахмуту.

Як писав Діалог.UA, у Генштабі відповіли, чи будуть ЗСУ виходити з Бахмуту.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Сеть

Останні новини