20 січня 2023, 19:44

"Ти за це боровся", – Казанський відповів Царьову, якому перестав подобатися "русский мир"

Зрадник Олег Царьов почав дедалі частіше критикувати "русский мир", у який намагається затягнути всю Україну.

"Ти за це боровся", – Казанський відповів Царьову, якому перестав подобатися "русский мир"

Колишньому депутату Ради зраднику Олегу Царьову, судячи з усього, перестає подобатися "русский мир". Останнім часом він у соцмережах дедалі частіше критикує російські порядки.

Увагу на це звернув у Telegram український журналіст і блогер Денис Казанський.

Днями Царьов випустив пост, у якому обурювався силовим розгоном купки пенсіонерів-комуністів, які вийшли на мітинг у Ялті з нагоди 100-річчя СРСР.

"Загвинтили старих... Десяток бабусь і дідусів із прапорами зачистили за всією суворістю закону... Могли б цей мітинг не помітити, і нічого б не трапилося", - скаржився пособник агресора.

Казанського здивувала така позиція зрадника. Він нагадав, що 2013 року Царьов вельми активно підтримував силовий розгін ОМОНом Майдану.

"Це ж саме той "русский мир", за який ти роками боровся... Тобі ж подобалося, коли на Майдані студентам нирки відбивали, ти це підтримував, то чого ти раптом став проти розгону комуністів? Навпаки, треба було їх сильніше побити, як ти любиш (...)! Як у вас у РФ заведено", - зазначив український журналіст.

Зацікавило його й невдоволення Царьова тим, що російський депутат Миронов позував на фото з кувалдою ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, який став символом жорстоких позасудових страт у РФ.

"Не подобається фото зі знаряддям тортур? Так ти ж із 2014 року за "Л/ДНР", де тортури у підвалах із самого початку були нормою... І ти слова проти не сказав. Ти ж сам обрав бік первісних садистів, от і насолоджуйся", - констатував Казанський.

Зазначимо, що Царьов почав викликати очевидне невдоволення у вищих ешелонах влади РФ. Зрадника навіть публічно осадили вустами пропагандиста Володимира Соловйова, який зажадав, щоб той затулив рота.

Раніше Царьов визнав, що Росія добиває злиденний Донбас.

Ми також писали, що Царьов зізнався, чим Україна краща за Росію.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Денис Казанский

Останні новини