16 січня 2023, 13:56

"Вирішив пригрітися у Норвегії як "свідок"", – Коваленко про екскомандира "Вагнера" Медведєва, який утік

Олександр Коваленко закликав не героїзувати "вагнерівця" Медведєва, який просить політичного притулку в Європі за свідчення проти Пригожина.

"Вирішив пригрітися у Норвегії як "свідок"", – Коваленко про екскомандира "Вагнера" Медведєва, який утік

Колишній командир одного з підрозділів ПВК "Вагнер" Андрій Медведєв утік із РФ і попросив політичного притулку у Норвегії. На батьківщині йому загрожує фірмова страта "Вагнера" із застосуванням кувалди.

Він стверджує, що був свідком численних позасудових розправ з боку найманців за відмову воювати в Україні, та повідомив про готовність свідчити проти господаря ПВК Євгена Пригожина.

Військовий експерт Олександр Коваленко закликає не йти на поводу у колишнього найманця, який власноруч підписав контракт із "Вагнером". Він такий самий злочинець, як і решта, а його свідчення "лише крапля у морі".

"Забавно, що з цього покидька намагаються зробити якогось героя", - пише у своєму Тelegram-каналі блогер.

СБУ, прокуратура України, слідчі органи з 2014 року формують справи, сотні томів справ щодо військових злочинів ПВК "Вагнер" в Україні. Їх гігантська кількість, і за 2022 рік вона зросла у рази, чого більш ніж достатньо, щоб Пригожина і Ко повісити.

Крім того, французькі та багато інших журналістів провели безліч розслідувань злочинів цих найманців у ЦАР, Мозамбіку, регіоні Сахеля. Туреччина розслідувала безліч злочинів у Лівії та Сирії.

Свідчення Медведєва не дають абсолютно нічого нового на тлі цього багаторічного задокументованого пласта злочинів, достатнього для оголошення ПВК "Вагнер" терористичною організацією.

Сам Медведєв є військовим злочинцем з тієї хвилини, як уклав контракт із цією організацією.

"Це все одно, що за часів Другої світової війни, знаючи, що відбувається в Аушвіці, піти туди працювати наглядачем. Медведєв і є цей наглядач, аморальний виродок, який пішов свідомо вбивати, а потім вирішив пригрітися у Норвегії, будучи "свідком"", - підсумовує Злий Одесит.

Варто до нього придивитися та розібратися, як ПВК "Вагнер", силова філія ФСБ, змогла випустити свого члена за кордон до Європи!

Повідомлялося, що після втечі з позицій ПВК "Вагнер" найманці намагалися зловити Медведєва, але йому все-таки вдалося покинути межі РФ, обхитривши ФСБшників.

Раніше у Зеленського озвучили відсоток ліквідованих зеків-"вагнерівців" в Україні.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини