6 січня 2023, 14:34

"Росіяни бояться та правильно роблять", – Невзлін запідозрив Путіна у планах підривати будинки у Москві

Кремль може знову вдатися до кривавої провокації, щоб мобілізувати російське населення, вважає Леонід Невзлін.

"Росіяни бояться та правильно роблять", – Невзлін запідозрив Путіна у планах підривати будинки у Москві

Вибухи будинків у Москві, які передували вторгненню у Чечню, можуть повторитися і зараз. Кремлю потрібно максимально мобілізувати росіян для війни проти України.

З таким застереженням виступив у своєму блозі у Telegram російсько-ізраїльський підприємець, колишній глава "ЮКОС" Леонід Невзлін.

"Росіяни бояться та правильно роблять", - написав Невзлін.

Він запевняє, за вибухами будинків у Москві 1999 року стоїть саме Путін, якому тоді потрібно було "постати сильним лідером, здатним навести порядок". Ці вибухи дали підставу диктатору РФ почати Другу чеченську війну.

"Сьогоднішнє становище Путіна дуже нагадує ті часи. Влада, хоч і хитка, але є. А перемоги немає", - уточнив підприємець.

Стривожила його новина про те, що у Москві співробітникам комунальних служб наказано обладнати кожен 5-й будинок системами оповіщення повітряної тривоги, а також підготувати бомбосховища. Влада РФ, на його думку, штучно створює загрозу бомбардувань російської столиці, щоб налякати населення, розлютити його проти українців.

"Але навіть із бутафорської рушниці, що висить на сцені, в якомусь акті стріляють, тому я думаю, що у Москві щось вибухне", - вважає Невзлін.

Нові вибухи, в яких Кремль безсумнівно звинуватить Україну, дадуть йому змогу консолідувати росіян, які розчарувалися у "спецоперації".

Раніше Діалог.UA повідомляв, що російський політолог Соловей назвав 2 події, після яких Путін "позбудеться влади.

Ми також писали, що у шанувальників "русьуого світу" трапилася велика "зрада", оскільки Путін визнав територіальну цілісність України.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Леонид Невзлин

Останні новини