24 грудня 2022, 11:43

"Це ціна, яку готовий платити Путін за крихітний Бахмут, вдивіться", – Невзорова вразило фото

Росія зазнає величезних втрат у безглуздій спробі захопити невелике містечко Бахмут на українському Донбасі.

"Це ціна, яку готовий платити Путін за крихітний Бахмут, вдивіться", – Невзорова вразило фото

Місто Бахмут на Донбасі окупаційна армія РФ штурмує вже майже півроку у неймовірно кровопролитних боях. Масштаб втрат жахає при перегляді кадрів з передової.

Фото заваленого трупами росіян поля під Бамутом опублікував у Telegram журналіст, публіцист Олександр Невзоров.

Фото, що демонструє жах ситуації під Бахмутом, зняли українці за допомогою безпілотника. На невеликій ділянці землі у багнюці лежить велика кількість тіл ліквідованих росіян. Кадрові це військові, "вагнерівці" чи мобілізовані, не зрозуміло. Ніхто навіть не намагається їх евакуювати. Своїй країні вони більше не потрібні.

"Не поспішайте перегортати. Уважно вдивіться, збільште це фото та розгляньте його. Це фото з дрона зроблено під Бахмутом... Вдивившись, ви зрозумієте ціну, яку Путін готовий платити та платить за крихітний Бахмут. Усі фігуранти цього фото - росіяни. Їхні обличчя згнили, їхні документи зникли. Ні в яких "зведеннях втрат", ні в українських, ні в російських, вони не значаться та не проходять, бо підрахувати неможливо... Таких фото з приблизно однаковим змістом (десь густішим, десь пожижчим) зроблено близько 100 штук на одному лише полі. Те, що бачите ви, один зі 100 фрагментів картини реальних втрат тільки в одному містечку", - написав Невзоров.
Зазначимо, що Бахмут - одна з найбільш "гарячих" точок фронту. Росіяни вже котрий місяць щодня штурмують підступи до міста у спробі його захопити. Стратегічного сенсу у цій операції немає - захоплення Бахмута заведе росіян у глухий кут. Незважаючи на це, РФ продовжує перемелювати на цій ділянці свою піхоту.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що група "Вагнера" прорвалася на позиції ЗСУ під Бахмутом і пошкодувала: військові показали результати бою.

Ми також писали, що у "Вагнера" смуга невдач під Бахмутом: ЗСУ пішли у контратаку та відкинули ворога.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини