23 грудня 2022, 12:22

Крах близько: злив тилів Рогозіна означає, що павуки у кремлівській банці жеруть один одного

Якщо Дмитра Рогозіна під вогонь української артилерії дійсно підставили "свої", це дуже хороший сигнал, вважає Ігор Ейдман.

Крах близько: злив тилів Рогозіна означає, що павуки у кремлівській банці жеруть один одного

Однією з головних подій 22 грудня було поранення у зад кремлівського ультранаціоналіста, ексглави Роскосмосу Дмитра Рогозіна під час п'янки у ресторані Донецька. Подейкують, що кремлівського чиновника міг підставити сам ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. Якщо це дійсно так, то розпад путінського режиму прискорюється.

Про це у своєму блозі у Telegram пише російський соціолог, опозиціонер Ігор Ейдман.

Відомо, що у Рогозіна та Пригожина перед інцидентом із дупою стався вельми гучний конфлікт. Глава "Вагнера" навіть погрожував ліквідацією недругу, а саме, "відправити в пластиковому мішку для впізнання".

Ейдман зазначив, що у російській верхівці наразі йде запекла сутичка за бюджети для війни та "відновлення" захоплених територій. У цій бійні беруть участь і генерали, і Пригожин з Кадировим, і губернатори прикордонних регіонів Росії, і багато інших. Вони намагаються нажитися на імітації будівництва оборонних ліній, відновлення знищеної інфраструктури, навчанні "мобіків" тощо.

"Розпил іде такий, що не встигають кишені підставляти. Паралельно допущені до столу гризуться один з одним і відганяють с*аними ганчірками голодних претендентів", - розповів Ейдман.

Рогозін, з його слів, останнім часом теж проявляв активність, демонструючи бурхливу діяльність на окупованих територіях. Пригожин заявою про пластиковий мішок послав йому сигнал, щоб той зменшив оберти, але його не почули. Тут-то і підключилася українська артилерія.

"Злочинець вирішив усунути конкурента руками українців... Сідницю Рогозіна поцілував український сталевий штир. Чим ближче крах, тим інтенсивніше жеруть один одного павуки у кремлівській банці", - констатував опозиціонер.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Рогозіну стало гірше. Його переводять до Москви.

Ми також писали, що Рогозіну поцілили у зад із французького "Цезаря".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Игорь Эйдман

Останні новини