14 грудня 2022, 13:45

В ефірі "НТВ" визнали, що Росія обдурила жителів "ЛДНР" з обіцянкою: "У них цього не буде"

Під час ефіру на кремлівському "НТВ" один із російських експертів дав зрозуміти, що жителям "ЛДНР" нічого хорошого у складі РФ не світить.

В ефірі "НТВ" визнали, що Росія обдурила жителів "ЛДНР" з обіцянкою: "У них цього не буде"

Російські пропагандисти в ефірі "НТВ" відкрито говорять жителям окупованої частини Донбасу, щоб вони не розраховували на хороше життя у РФ. Журналіст і блогер Денис Казанський звернув увагу на фрагмент ефіру програми "Место встречи", під час якого один із російських експертів дав зрозуміти, що жителям "ЛДНР" нічого хорошого у складі РФ не світить, а обіцянки Кремля і російських пропагандистів не будуть виконані.

"Я був на Донбасі. У людей там завищені очікування від приєднання до Росії. Їм кажуть, що у них будуть пенсії та зарплати втричі вищі. Але мине місяць, цього не буде, і що тоді робити?" - відверто каже російський експерт.

Зі свого боку, Казанський зазначає, що всі розмови про "сите життя" у Росії, яке обіцяли Донбасу провокатори та пропагандисти з 2014 року, просто брехня.

"Я ще з 2014 року про це писав. У самій Росії провінція (той же Донбас) живе у злиднях. Жодного дива не станеться навіть у тому разі, якщо РФ вирішить анексувати Донбас, адже "рус***й мир" ще нікому не приніс процвітання. Тепер це вже прямо визнають і самі росіяни. Росія несе із собою тільки війни, безправ'я та злидні", - зазначає український журналіст.

Раніше у зруйнованому Маріуполі з'явилися незвичайні написи на житлових будинках про нестерпні реалії життя.

Пізніше на стінах будинків у Донецьку стали з'являтися написи, якими обписані фасади у Маріуполі.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Денис Казанский

Останні новини