2 грудня 2022, 20:22

Поведінка Путіна схвилювала еліти – почалися розмови про відсторонення диктатора – джерело

У лавах кремлівських еліт почалися сильні хвилювання, запевняє джерело, дедалі активніше обговорюється сценарій усунення президента.

Поведінка Путіна схвилювала еліти – почалися розмови про відсторонення диктатора – джерело

Російський диктатор Володимир Путін, зволікаючи з посланням до Федеральних зборів, змушує нервувати власні еліти. Там дедалі активніше обговорюється сценарій усунення президента.

Такою інформацією поділився впливовий анонімний Telegram-канал "Генерал СВР", який запевняє, що має джерела у вищих ешелонах російської влади. Підтвердження озвученим даним поки що немає.

Ресурс запевняє, що відкладання заходу найбільше хвилює керівництво силового блоку РФ. Відмова диктатора від послання, найімовірніше, буде ще одним цвяхом у труну власного режиму.

"Відсутність послання цього року буде сприйнято елітами як кінець легітимності Путіна як президента. Це викличе рух в елітах, які почнуть активно шукати своє місце у постпутінській Росії", - пише Telegram-канал.

Він запевняє, що деякі особливо завзяті особи у кремлівській еліті вже обговорюють необхідність усунення Путіна з посади з метою "збереження стабільності" режиму, проте ініціативу поки що проявляти не поспішають.

Раніше президент США висловився про диктатора Путіна, розповівши, ким себе вважає глава РФ.

Ми також писали, що Кремль отримав результати закритого соцопитування про війну.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини