30 листопада 2022, 21:49

"Цифровий концтабір", – джерело розкрило плани Путіна на воєнний стан у РФ

У Кремлі, імовірно, обговорюють сценарії введення особливого воєнного стану на території Росії.

"Цифровий концтабір", – джерело розкрило плани Путіна на воєнний стан у РФ

Диктатор РФ Володимир Путін, імовірно, обговорює зі своїм найближчим оточенням введення у країні воєнного стану, який перетворить країну на "цифровий концтабір".

Такою інформацією поділився впливовий російський анонімний Telegram-канал "Генерал СВР", посилаючись на інформоване джерело у російському керівництві. 

Підтверджень цієї інформації наразі немає. Ресурс запевняє, що рішення про воєнний стан уже ухвалено. Обговорюються тільки формат і терміни.

"Розглядають гібрид воєнного стану з "цифровим концтабором за китайським зразком", коли разом із запровадженням воєнного стану всім громадянам РФ буде присвоєно QR-коди, які матимуть колірну градацію", - розповів "Генерал СЗР".

За його даними, червоний код означатиме заборону на виїзд із населеного пункту, жовтий - заборону на виїзд із суб'єкта РФ (області, краю). І тільки зелений код, як повідомляється, гарантуватиме вільне переміщення по Росії, але заборону для виїзду з країни.

"Зелений QR-код, як передбачається, матиме частина представників силових структур, прокуратури, суддівського корпусу й особливо лояльні чиновники федерального значення, виключно представники партії "Единая Россия"", - поділився інформацією російський ресурс.

Жовтий код, як повідомляється, матимуть силовики, чиновники, співробітники МНС і особи, які обслуговують інфраструктуру. 

87% росіян будуть володарями червоного QR-коду, запевняє Telegram-канал.

"Путін давно хотів втілити щось подібне", - повідомив ресурс. Він додав, що війна стала зручною нагодою для реалізації цього проєкту.

За його даними, ідея сподобалася не тільки Путіну, але і його "правій руці" - секретарю Радбезу РФ Миколі Патрушеву. Диктатор нібито навіть хвалився, що у такий спосіб "втре носа" Китаю, влада якого "і мріяти не може" про подібний всепоглинаючий контроль над країною.

Режим може бути запроваджено вже наступної зими. Варто очікувати оголошення наприкінці січня, запевняє ""Генерал СЗР".

Зазначимо, що на сьогодні немає хоч якихось підтверджень озвученої інформації. Не видно навіть підготовки влади РФ до подібного сценарію, який, без жодних сумнівів, потребуватиме величезних ресурсів. Чи є у путінського режиму сили та засоби на створення подібного цифрового концтабору, це велике питання.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що джерело сказало, коли Путін оголосить воєнний стан і нову мобілізацію у РФ.

Ми також писали, що в ОП розповіли, як грандіозно схибив Путін.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини