20 листопада 2022, 19:59

Невзоров про головну фобію Путіна: "Побиті всі рекорди страху та божевілля"

Федеральна служба охорони готується захищати Володимира Путіна від держперевороту за допомогою екстрасенсів.

Невзоров про головну фобію Путіна: "Побиті всі рекорди страху та божевілля"

ЗМІ пишуть про нову "проблему" Кремля: - охорона Володимира Путіна готується до можливого держперевороту. У центр Москви місяць тому стягнули техніку та додаткові сили ФСО, екстрасенсів і гіпнотизерів залучили до роботи з силовиками.

Журналіст Олександр Невзоров пише, що ніколи та ніде у світі жоден диктатор не мав такої охорони, як Путін.

"Тут побиті всі рекорди страху та божевілля. Особисту безпеку Путіна забезпечує (приблизно) 14 тисяч осіб, не рахуючи важкої техніки, що прикриває "землю" під час переміщень Путіна, а також авіації та ракет, які "закривають небо" над диктатором", - коментує Невзоров.

Крім цих силовиків, є ще невідома кількість "контролерів", які щодня перевіряють кожного з тих, хто має відношення до структур охорони, а також їхні сім'ї. Також до турботи про безпеку беззмінного правителя Кремля залучено священнослужителів, різних езотериків, астрологів і психологів.

Раніше стало відомо, що у путінських еліт різко змінився настрій. Вони усвідомили, що Кремль програв війну проти України, та задумалися над тим, хто стане наступником Путіна. Деякі голоси пропаганди звучать більш радикально - президента РФ пропонують усунути фізично після ганебної втечі його армії з Херсону.

Крім цього, російських мільйонерів лякають останні заяви "кухаря Путіна", засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини