28 жовтня 2022, 09:57

Казанський вказав на дурість Кадирова після його визнання втрат бойовиків під Херсоном

Денис Казанський назвав "пафосним маренням" нову заяву голови Чечні Рамзана Кадирова.

Казанський вказав на дурість Кадирова після його визнання втрат бойовиків під Херсоном

"Полководець Путіна" Кадиров уперше визнав величезні втрати своїх бойовиків під Херсоном. Він підтвердив, що там днями ЗСУ знищили одразу 23 його бойовики, ще 58 поранено.

Український журналіст вважає, що насправді цифра знищених бойовиків може бути й більшою. Удару за розташуванням "кадировців" було завдано "Хаймарсами", будівля впала, і бойовики опинилися під завалами, підрахувати ліквідованих складно, тому, найімовірніше, РФ приховала реальний стан справ.

Кадиров пообіцяв сім'ям "гробові" виплати та заявив, що для його найманців така смерть на чужій землі була "честю та радістю".

"Особливо розчулює, як Кадиров пише пафосне марення про джихад і священну війну. Який джихад може бути в окупованій Херсонській області? Джихад - війна за віру, за поширення ісламу", - пише Казанський у Тelegram-каналі.

Блогер підкреслює, що кадировські бойовики прийшли вбивати людей на чужу землю не за віру, а за "наказом діда у Кремлі, що звихнувся", і загинули вони "за ідеї російських нацистів", а не за торжество ісламу, як це підносить головний російський тиктокер.

Нагадаємо, Кадиров закликав своїх земляків об'єднуватися та "бути повністю готовими до будь-якого розвитку ситуації". Хтось нібито загрожує його республіці та релігії, а тому всі чеченці мають терміново вчитися воювати.

Раніше з'явилося відео від "кадировця", за наведенням якого було знищено базу підрозділу "Нафтополк" під Херсоном.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Денис Казанский

Останні новини